Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.9°C21.9°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.9°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C20.4°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.4°C18.9°C
2 BF 42%
ΜΠΑΣΚΕΤ - "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ" / «We are all Bros»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΠΑΣΚΕΤ - "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ" / «We are all Bros»

Ενεργά μέλη της τωρινής Εθνικής ο Θανάσης και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Από πέρσι οι αδελφοί Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο έχουν ξεκινήσει να παίζουν μπάσκετ και το καλοκαίρι, για το κέφι τους, για φιλανθρωπικούς λόγους και όχι μόνο. Φέτος η προσπάθεια... σοβαρεύει και από τα "μονά" 3Χ3 φθάνει να φιλοξενεί την τελευταία πρωταθλήτρια Εθνική μας ομάδα. Σήμερα γίνεται η πρώτη μεγαλη μάχη στο "Nick Galis" του "Αλεξάνδρειου", όπου η «χρυσή» ομάδα της Εθνικής του 2005 θα σμίξει ξανά για χάρη των αδερφών Αντετοκούνμπο! Η διοργάνωση, που έχει μότο το «We are all Bros» (είμαστε όλοι αδέρφια), θα αρχίσει στις 7.00 μ.μ. και η είσοδος θα είναι δωρεάν (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έδωσε το στίγμα: "Το όνομα είναι η αρχή: Antetokounbros. Το όραμά μας είναι ότι είμαστε όλοι αδέλφια. Όλοι είμαστε το ίδιο. Όλοι είμαστε ένα χρώμα. Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι είμαστε όλοι ενωμένοι. Σκοπεύουμε να έρθουμε για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, να γελάσουμε, να περάσει καλά ο κόσμος. Γι’ αυτό και είναι δωρεάν, γιατί θέλουμε να μπορέσουν να έρθουν όλοι. Να γεμίσουν τα γήπεδα. Εμείς θέλουμε να βρεθούμε με τον κόσμο, όπως και όποιοι παίκτες έρθουν. Να περάσει καλά ο κόσμος και να πουν στο εξωτερικό ότι ‘ξέρεις κάτι, ρε φίλε; Εκεί στην Ελλάδα περνάνε ωραία’".

Με έναν ευρηματικό τρόπο, οι Γιάννης και Θανάσης έκαναν γνωστή τη μεγάλη... μάχη. Στο διαφημιστικό βίντεο ο Θοδωρής Παπαλουκάς αρχίζει τα τηλέφωνα, ώστε να ενώσει και πάλι την... παλιοπαρέα, για να καταλήξει στον Δημήτρη Διαμαντίδη. Δήμος Ντικούδης, Νίκος Χατζηβρέττας, Μιχάλης Κακιούζης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Ζήσης και Παναγιώτης Βασιλόπουλος δηλώνουν πανέτοιμοι για την αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα αδέρφια Αντετοκούνμπο συνεργάζονται με την «Κιβωτό του Κόσμου» και με τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση και ο φίλαθλος κόσμος μπορεί να φέρνει ρούχα, τα οποία θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Το «Antetokounbros» θα μετακομίσει στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ την άλλη Κυριακή, στις 25 του μήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL