Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
11.2°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
9.8°C15.2°C
1 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C14.4°C
1 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.7°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
7 °C
6.9°C10.2°C
0 BF 93%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΠΛΕΪ ΟΦ / Τελειώνει σήμερα το "μαρτύριο"!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΠΛΕΪ ΟΦ / Τελειώνει σήμερα το "μαρτύριο"!

Ο Μολέδο "άδειασε" τον Ουζουνίδη και άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τη Λεωφόρο

Τελειώνει σήμερα το βράδυ "υπερθέαμα" των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, μια σειρά αγώνων που ήταν η χειρότερη στην ιστορία του θεσμού! Αν εξαιρέσει κανείς το 1-1 μεταξύ του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού στην 1η αγωνιστική του "μίνι" πρωταθλήματος, όλα τα άλλα ματς έχουν κριθεί στο ένα γκολ και ένα στην αίθουσα του αθλητικού δικαστή! Έτσι, έχουμε φτάσει στο φινάλε και ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ είναι φαβορί για να πάρει μέρος και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας σημειώσει μόλις δύο γκολ σε πέντε αγώνες, από τα οποία το ένα ήταν και... αυτογκόλ! Με άλλα λόγια, τη βαθμολογία στα φετινά πλέι οφ δεν τη διαμόρφωσαν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο "ανεγκέφαλος" οπαδός του Παναθηναϊκού, που πέταξε το κουτάκι της μπίρας στο κεφάλι του Ίβιτς, ενώ εκκρεμούν και οι αποφάσεις για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου, μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Το "μαρτύριο" τελειώνει σήμερα το βράδυ (8.30 μ.μ.), αλλά, μετά και τους -3 βαθμούς του Παναθηναϊκού για τη διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον και οι δύο αναμετρήσεις έχουν βαθμολογική σημασία. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για να μην τον ενδιαφέρει τι θα κάνει η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη. Με νίκη της η "Ένωση" θα είναι αυτή που θα πάρει την πρώτη θέση αν ο "Δικέφαλος του Βορρά" δεν επικρατήσει του Παναθηναϊκού.

Από την άλλη, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την τελευταία θέση στη βαθμολογία για να μην αναγκαστούν να ξεκινήσουν τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ από τα μέσα Ιουλίου και ό,τι συνεπάγεται αυτό για την πορεία τους στη συνέχεια. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης χρειάζεται μόνο νίκη επί της ΑΕΚ και βέβαια να μην επικρατήσει ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα. Η βαθμολογία: ΠΑΟΚ 11, ΑΕΚ 9, Παναθηναϊκός 5, Πανιώνιος 4.

Πάντως, το πώς αντιμετωπίζουν και οι ίδιοι οι παίκτες την "κρισιμότητα" των αγώνων των ομάδων τους στα πλέι οφ φαίνεται και από το αίτημα του Ροντρίγκο Μολέδο να μην ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη για "ψυχολογικούς λόγους"! Έτσι, η ομάδα του Ουζουνίδη θα παραταχθεί σήμερα χωρίς τον καλύτερο αμυντικό της, τον καλύτερο μέσο της (Ζέκα), τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος (απορρίφθηκε η προσφυγή για μείωση της ποινής του Μπεργκ), αλλά και χωρίς τους Εμποκού και Λέτο! Βέβαια, και ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει λιγότερες απουσίες, αφού εκτός των τραυματισμών των Γλύκου, Βαρέλα και Κάμπος, αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς και ο Μαλεζάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL