Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΠΛΕΪ ΟΦ / Σούπερ λιγκ: Νίκησαν "εύκολα" οι γηπεδούχοι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΠΛΕΪ ΟΦ / Σούπερ λιγκ: Νίκησαν "εύκολα" οι γηπεδούχοι

Όλοι οι φετινοί αγώνες των πλέι οφ κρίνονται στο ένα γκολ! Το πέτυχε, λοιπόν, η ΑΕΚ με τον Μπακασέτα κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-0) και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του "μίνι" πρωταθλήματος.

Στο ΟΑΚΑ οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι. Η εντολή του Χιμένεθ για πρέσιγκ πάνω από τη μεσαία γραμμή απέδωσε, καθώς οι ποδοσφαιριστές του είχαν κατοχή μπάλας, αναπτύχθηκαν από τα άκρα, έχασαν ευκαιρίες και πέναλτι (Χριστοδουλόπουλος), αλλά τελικά έφθασαν στο πολυπόθητο γκολ. Την ίδια ώρα ο υποτονικός ΠΑΟΚ είχε μόλις μια καλή στιγμή με τον Χάριση στο 12'.

Με 1-0 νίκησε και ο Παναθηναϊκός τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο ελπίζοντας ότι, παρά την τιμωρία του, θα... ντριμπλάρει την ευρωπαϊκή υποχρέωση στα μέσα Ιουλίου, κάτι βέβαια που κυνηγάει κι ο Πανιώνιος. Τον απόλυτο έλεγχο είχαν οι "πράσινοι", που παρά τις περιορισμένες δυνατότητές τους (λόγω των απουσιών) στον παραγωγικό τομέα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλο τέρμα. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να... χτίσουν αντεπιθέσεις και προϋποθέσεις να σκοράρουν.

Τ. ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL