Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ / Μνημόνιο συνεργασίας υπουργείου - ΠΑΟ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ / Μνημόνιο συνεργασίας υπουργείου - ΠΑΟ

Στο πλαίσιο του σχεδίου "Τετραπλής Ανάπλασης" της Αθήνας υπογράφηκε χθες μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Παναθηναϊκού Α.Ο. Το μνημόνιο υπέγραψαν εκ μέρους του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος και εκ μέρους του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ο πρόεδρος Δημήτρης Μπαλτάκος.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο του μνημονίου, στην περιοχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας όπου υπάρχει το ποδοσφαιρικό γήπεδο, προβλέπεται η δημιουργία αστικού πάρκου, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει προηγηθεί η ανέγερση ποδοσφαιρικού γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων για τον Παναθηναϊκό Α.Ο. σε χώρο αποδοχής του ιδίου. Στο πλαίσιο αυτό, θα εξετάσει την πρόταση του Παναθηναϊκού Α.Ο. για ανέγερση των παραπάνω εγκαταστάσεων στην περιοχή Γουδή.

Επίσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών, συμφωνήθηκε συγκρότηση ομάδας εργασίας, που θα αναλάβει την ευθύνη να υποστηρίξει επιστημονικά, καθώς και σε επίπεδο τεκμηρίωσης του δημόσιου διαλόγου, το σχέδιο της "Τετραπλής Ανάπλασης".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL