Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.7°C15.4°C
2 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.0°C13.3°C
4 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.0°C
3 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
18 °C
16.0°C18.8°C
5 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΠΛΕΪ ΟΦ / Σούπερ λιγκ: Μέτριο θέαμα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΠΛΕΪ ΟΦ / Σούπερ λιγκ: Μέτριο θέαμα

Ο φίλαθλος κόσμος, μετά τα επεισόδια και τη διακοπή στη Λεωφόρο, έχει παγώσει. Αν βάλουμε και τη χαμηλή ποιότητα ποδοσφαίρου, που παίζεται στα πλέι οφ, πού να... βρεις κοινό που θα πάει στα γήπεδα! Ούτε πέντε χιλιάδες δεν πήγαν στην Τούμπα για να συμπαρασταθούν στον ΠΑΟΚ ώστε να νικήσει τον Πανιώνιο 1-0, λιγότεροι από δέκα χιλιάδες στο ΟΑΚΑ για να δουν το παιχνίδι ΑΕΚ - Παναθηναϊκού 1-0.

Ο διαιτητής Βάτσιος έκρινε εν πολλοίς την αναμέτρηση της Τούμπας με την "εύκολη" δεύτερη κίτρινη στον Μασούντ, όταν το σκορ ήταν 0-0. Μετριότατος ο ΠΑΟΚ, τον έβγαλε από το αδιέξοδο με προσωπικό γκολ ο Πρίγιοβιτς. Μετά το 1-0 φάνηκε επιθετικά ο Πανιώνιος.

Στο ΟΑΚΑ ο Χιμένεθ άφησε εκτός ενδεκάδας τους Αραούχο, Γκάλο, Χριστοδουλόπουλο, Αϊντάρεβιτς και Πατίτο και στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον ελλιπή Παναθηναϊκό δημιούργησε μόνο δύο ευκαιρίες. Στο β' ημίχρονο μπήκαν στο τερέν οι Αραούχο και Χριστοδουλόπουλος, με τον δεύτερο να σκοράρει και να χαρίζει πολύτιμη νίκη στην ομάδα του. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρουσίασε, υποχρεωτικά, μια ομάδα με πολλές αλλαγές, που δεν ήταν παθητική, όπως περίμεναν οι γηπεδούχοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL