Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
10.9°C16.2°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.7°C13.3°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.6°C16.5°C
3 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C12.3°C
0 BF 87%
Για το τέταρτο αστέρι ο Ολυμπιακός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Για το τέταρτο αστέρι ο Ολυμπιακός

Στο τέταρτο αστέρι στοχεύει ο Ολυμπιακός σήμερα το βράδυ καθώς στις 21:00 αντιμετωπίζει την Φενερμπαχτσέ στον τελικό της Euroleague στην Κωνσταντινούπολη.

Μετά την επική νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό της Παρασκευής, αν και ο ενθουσιασμός βρίσκεται στα ύψη ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος παραμένει συγκρατημένος χρίζοντας φαβορί την τουρκική ομάδα.

Στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου, ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» τόνισε: «Ήρθαμε εδώ και είμαστε έτοιμοι για δύο τελικούς ουσιαστικά. Μετά τον ημιτελικό είπαμε πως απλά κερδίσαμε το πρώτο ημίχρονο. Είμαι χαρούμενος, περήφανος για τον Ολυμπιακό, τον κόσμο μας, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και δυνατοί πνευματικά. Είμαστε χαρούμενοι για τον τρόπο που δουλεύουμε τα τελευταία χρόνια και ανυπομονούμε για έναν ακόμη τελικό».

Ο ίδιος αποσυνέδεσε τις αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου, με τη Φενερμπαχτσε σε σχέση με τον τελικό.

«Ο τελικός είναι τελικός κι έχει ιδιαιτερότητες. Σίγουρα θα τσεκάρουμε την τακτική των δύο αγώνων, αλλά είναι διαφορετικό παιχνίδι».

Στο παρκέ του Σινάν Ερντέμ θα βρεθεί ως αντίπαλος πια, και ο πρώην «ερυθρόλευκος» Κώστας Σλούκας, ο οποίος στην προπόνηση του Σαββάτου είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τους προέδρους του Ολυμπιακού, αδελφούς Αγγελόπουλους.

Σπανούλης: «Το βλέπω στα μάτια μας!»

Τα μάτια του Βασίλη Σπανούλη... έβγαζαν φωτιές, μετά την προπόνηση, στον Σινάν Ερντέμ, ενόψει του τελικού.

Όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση τίτλος είπε: «Το βλέπω στα μάτια τα δικά μας! Έχουμε αυτοπεποίθηση και ηρεμία. Δεν πανικοβαλόμαστε. Αυτό έρχεται στη διάρκεια των χρόνων, έρχεται με την κατάκτηση των τίτλων, με την ασφάλεια που νιώθουμε, με την αυτοπεποίθηση. Αυτό δεν αποκτιέται εύκολα».

«Είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς, πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά και να κάνουμε ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι. Με πολύ κόπο, ιδρώτα και πόνο φτάσαμε ως εδώ. Τώρα πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα. Είναι ένα παιχνίδι, ένας τίτλος. Και οι δύο ομάδες το θέλουν, στο γήπεδο όμως αποδεικνύεται ποιος το θέλει περισσότερο. Είναι και οι δύο καλές αμυντικές ομάδες οπότε όποιος ελέγξει ξανά τα ριμπάουντ, τα λάθη τα ριμπάουντ, θα το πάρει».

Για το αν η Φενέρ είναι το φαβορί απάντησε πως «σίγουρα όταν παίζεις στην έδρα σου με 10-12.000 κόσμο δεν μπορεί να είσαι αουτσάιντερ. Έχουμε ξαναπαίξει σε γεμάτα γήπεδα, ξέρουμε πως είναι και πως να παίζουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL