Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.2°C20.4°C
4 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
16 °C
13.6°C17.8°C
1 BF 82%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.0°C19.4°C
3 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
25 °C
22.2°C24.8°C
6 BF 38%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C17.4°C
2 BF 100%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΠΛΕΪ ΟΦ / Σούπερ λιγκ: "Κυανέρυθρα" όνειρα για Τσάμπιονς Λιγκ!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΠΛΕΪ ΟΦ / Σούπερ λιγκ: "Κυανέρυθρα" όνειρα για Τσάμπιονς Λιγκ!

Μετά από δύο αγωνιστικές στα πλέι οφ, δύσκολα μπορεί να βγει κάποιο συμπέρασμα, μετά τα όσα έγιναν πριν λίγες μέρες στη Λεωφόρο, αλλά και το σπουδαίο "διπλό" του Πανιωνίου επί της ΑΕΚ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος τα όνειρα της ομάδας της Νέας Σμύρνης δεν έχουν φραγμό! Μπορεί αρκετά από τα "αστέρια" της να έχουν κλείσει ήδη σε άλλες ομάδες, αλλά πριν αποχωρήσουν έχουν βαλθεί να στρώσουν το... σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ στο γήπεδο του Πανιωνίου.

Σφριγηλή και σοβαρή η ομάδα του Μιλόγεβιτς παίζει αύριο (6.15 μ.μ.) στην Τούμπα, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τη διατηρήσει σε τροχιά πρώτης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την βλακεία ενός οπαδού του Παναθηναϊκού και κερδίζει ένα παιχνίδι "στα χαρτιά", ενώ το πιθανότερο, βάσει της εικόνας των δύο ομάδων, ήταν να φύγει ηττημένος. Ο "δικέφαλος του βορρά" δυσκολεύεται όποτε παίζει με τον Πανιώνιο και το παιχνίδι προβλέπεται αμφίρροπο.

Ως μη γενόμενη, πλέον, η νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς "έχυσε την καρδάρα με το γάλα" κόντρα στον Πανιώνιο. Λάθος και οι επιλογές του Χιμένεθ, που υποτίμησε τους "κυανέρυθρους". Αύριο στο ΟΑΚΑ (8.30 μ.μ.) γνωρίζοντας και τις σημαντικές απουσίες του Παναθηναϊκού, αλλάζει τακτική και σύστημα. Άγνωστο το πώς θα παρουσιαστούν οι "πράσινοι", χωρίς τον Μπεργκ μέχρι το τέλος των πλέι οφ, αλλά και χωρίς καλή ψυχολογία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL