Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
4 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
11.2°C11.9°C
3 BF 93%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Μετά από δύο αγωνιστικές των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, δεν μπορεί να βγει απολύτως κανένα συμπέρασμα! Η πρωταγωνίστρια της πρώτης αγωνιστικής ΑΕΚ εξανέμισε το πολύτιμο τρίποντο της Τούμπας χάνοντας πριν από λίγες ημέρες από τον εκπληκτικό -κυρίως αμυντικό- Πανιώνιο στο Ολυμπιακό Στάδιο!

Στη Λεωφόρο το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ διακόπηκε εξαιτίας τραυματισμού του Βλάνταν Ίβιτς, από αντικείμενο που έπεσε από την εξέδρα και ενώ οι "πράσινοι" ήταν μπροστά στο σκορ (1-0) και πολύ καλύτεροι των φιλοξενούμενων! Με όλα αυτά, δύσκολο λοιπόν να κάνει κάποιος πρόβλεψη για τη συνέχεια. Όταν ο Παναθηναϊκός σίγουρα μηδενίζεται, χάνοντας το παιχνίδι, ενώ εκκρεμούν και οι τιμωρίες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ από τα επεισόδια των οπαδών τους στον τελικό του Κυπέλλου.

Πάντως σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα πρωταγωνιστής και πάλι είναι ο Πανιώνιος του Μιλόγεβιτς! Μπορούσε άνετα να έχει έξι πόντους στην... τσέπη του, αφού κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν καλύτερος και αδικείται από το ισόπαλο αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα οι "Νεοσμυρνιώτες", μετά την επισημοποίηση της αδειοδότησής τους από την ΕΠΟ προχωρούν και στον νέο σχεδιασμό τους με τον Μιχάλη Γρηγορίου στο τιμόνι τους, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα τον Ιούνιο.

Η ΑΕΚ έκανε το λάθος να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο με υπεροψία, που είναι πάντοτε κακό σημάδι. Ο Χιμένεθ χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν... όρεξη για άμυνα απέναντι σε μια ομάδα εξαιρετική στις αντεπιθέσεις. Ο Ισπανός προπονητής βελτίωσε κάποια πράγματα στην επανάληψη, όμως δεν είχε την τύχη με το μέρος του.

Στη Λεωφόρο αυτοί που από το 2013 υποθηκεύουν το μέλλον του Παναθηναϊκού συνεχίζουν να το κάνουν ακόμη! Το "τριφύλλι" βίωσε στο πετσί του τις σκληρές εφαρμογές νόμων. Μέτρησε απώλειες σε τίτλους, χρήματα και ανάστημα...

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η υπάρχουσα διοίκηση δεν μπορεί πρωτίστως να τα βγάλει πέρα, έστω να χαλιναγωγήσει τους ανεγκέφαλους, που με το λίγο μυαλό τους κάνουν ζημιά. Ο ΠΑΟΚ μάλλον προσβάλλει την τεράστια ιστορία του, με τις... επινοήσεις του προπονητή του, αλλά και κάποιων μελών της διοίκησής του...

Σήμερα: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος (6.15, Nova), ΑΕΚ - ΠΑΟ (8.30 μ.μ., Nova).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL