Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ιδανικός αυτόχειρας στην έδρα του ο Παναθηναϊκός!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ιδανικός αυτόχειρας στην έδρα του ο Παναθηναϊκός!

Η... ελληνορωμαϊκή μεταξύ Μπεργκ και Κρέσπο, λίγο πριν τη διακοπή του αγώνα χθες βράδυ στη Λεωφόρο

Μια ακόμη μαύρη σελίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου γράφτηκε χθες βράδυ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Στο 54' το ματς διακόπηκε αρχικά προσωρινά και μετά από μια ώρα οριστικά, όταν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ιβιτς χτυπήθηκε από κουτί μπύρας που πέταξε ανεγκέφαλος από την κερκίδα κι ενώ ο Παναθηναϊκός προηγούνταν με 1-0.

Από τον Παναθηναϊκό καταδίκασαν την απαράδεκτη κίνηση του οπαδού τους, αλλά υποστηρίζουν ότι τόσο ο διαιτητής Κομίνης όσο και ο γιατρός του αγώνα έκριναν πως το ματς μπορούσε να συνεχιστεί. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ ήταν κατηγορηματικά υπέρ της διακοπής του παιχνιδιού, ενώ ο ίδιος ο Ίβιτς, λίγο μετά την εξέτασή του από τον γιατρό, ζήτησε ασθενοφόρο και μετέβη στον Ευαγγελισμό για εξετάσεις.

Λίγο πριν από τη διακοπή σημειώθηκε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο, όταν ο Κρέσπο προσπάθησε να κλοτσήσει την μπάλα ενώ την είχε μπλοκάρει ο Στιλ (ο διαιτητής στο φ.α. έγραψε ότι έδειξε κίτρινες κάρτες σε Μπεργκ και Κρέσπο και απέβαλε τους Κουλιμπαλί και Σάκχοφ).

Με το γράμμα του νόμου η διακοπή είναι σωστή, καθώς ο ΚΑΠ προβλέπει στο άρθρο 15: "Αν από τη ρίψη των αντικειμένων της παρούσης παραγράφου επήλθε τραυματισμός ποδοσφαιριστή ή προπονητή ή διαιτητή, τότε επέρχεται οριστική διακοπή του αγώνα". Μετά την εξέλιξη αυτή ο Παναθηναϊκός μηδενίζεται στο συγκεκριμένο ματς, τιμωρείται με -3 βαθμούς, αλλά και με -2 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα!

Ύστερα από όλα αυτά, τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό τομέα περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 στο 10' με τον Μπεργκ και στο 20' έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του τερματοφύλακά του Βλαχοδήμου. Στο 51' έμεινε και ο ΠΑΟΚ με 10 παίκτες μετά την αποβολή (δύο κίτρινες) του Ουάρντα.

* Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε την παρακάτω τοποθέτηση: "Οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της σημερινής κωμωδίας θα κυνηγηθούν με όλα τα ένδικα μέσα".

ΑΕΚ - Πανιώνιος 0-1

Ο Πανιώνιος συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάρισα και στα πλέι οφ, καθώς νίκησε 1-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και έφθασε τους 4 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Γεσίλ στο 7' με εξαιρετικό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, που αιφνιδίασε τον Μπάρκα.

Η ΑΕΚ είχε ανούσια υπεροχή και σε ελάχιστες περιπτώσεις απείλησε την εστία του Γιαννιώτη, που στο 79’ απέκρουσε στη γωνία το δυνατό σουτ του Γκάλο. Στο 89' η ΑΕΚ έφθασε κοντά στην ισόφαριση, όταν σε γύρισμα του Σιμόες η μπάλα πήγε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Πανιωνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL