Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.4°C20.1°C
4 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C21.5°C
3 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.0°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.9°C18.9°C
2 BF 45%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Το ενδιαφέρον και στην κορυφή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Το ενδιαφέρον και στην κορυφή

Το "ρεπό" του Πάσχα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ τελείωσε και αύριο, με κοινή ώρα έναρξης (7.00 μ.μ.), διεξάγονται οι αγώνες της 29ης αγωνιστικής, με το ενδιαφέρον αυτή τη φορά, εκτός από την "ουρά", να είναι και στην κορυφή μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα Ολυμπιακού - ΑΕΚ στα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης". Οι "ερυθρόλευκοι" κινδυνεύουν και με αφαίρεση βαθμών, αλλά η απόφαση από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα βγει μάλλον την άλλη εβδομάδα. Η παρέμβαση του ΠΑΟΚ αναμενόταν, αφού ο "δικέφαλος" μπορεί να ελπίζει πλέον και σε τίτλο!

Αγωνιστικά για τον Λεμονή και την ομάδα του προέχουν το πρωτάθλημα και η νίκη επί του ελλιπούς και "αδιάφορου" ΠΑΣ Γιάννινα στο Νέο Φάληρο. Κατόπιν θα ασχοληθούν και με τη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου. Για να μείνει στη διεκδίκηση του τίτλου ο ΠΑΟΚ, εφ' όσον αφαιρεθούν βαθμοί από τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να επικρατήσει του δυνατού Πλατανιά στα Περιβόλια.

Στον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές κόντρα στον Ατρόμητο στη Λεωφόρο. Μετά την απραξία του Πάσχα θέλει οι βασικοί του να βρουν ρυθμό και να μην πάνε... σβηστοί στη Θεσσαλονίκη. Με σοβαρές ελλείψεις πάει ο Πανιώνιος στην Κέρκυρα και το παιχνίδι είναι "ανοιχτό" σε κάθε αποτέλεσμα. Η Ξάνθη κυνηγάει την ΑΕΚ για την Ευρώπη, όμως δύσκολα θα πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Λάρισα, που "καίγεται" για βαθμούς. Παιχνίδι "φωτιά" στη Λιβαδειά ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την ΑΕΚ. Ο Λεβαδειακός μόνο με νίκη έχει ελπίδες σωτηρίας.

Το πάθος και η δύναμη διακρίνουν τον Ηρακλή, που υποδέχεται τον μετριότατο τις τελευταίες αγωνιστικές Παναιτωλικό στο Καυταντζόγλειο, όμως οι ποδοσφαιριστές παραμένουν απλήρωτοι, ενώ έχουν "χάσει" και προπονήσεις. Η Βέροια υποβιβάστηκε και ο Αστέρας Τρίπολης είναι φαβορί στην Ημαθία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL