Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.4°C18.7°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.9°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C18.0°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.6°C
2 BF 76%
ΕΠΟ - ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ / Αναβολή για σήμερα στην απολογία του Ολυμπιακού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΠΟ - ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ / Αναβολή για σήμερα στην απολογία του Ολυμπιακού

Μετά από διακοπή και διάσκεψη περίπου 30 λεπτών αποφασίστηκε από την Πειθαρχική της ΕΠΟ αναβολή για σήμερα (2.00 μ.μ.) όλων των υποθέσεων που αφορούν τον Ολυμπιακό, καθώς και για την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΑΟΚ, για την οποία τελικά δεν ελήφθη κάποια απόφαση.

Ο παρατηρητής της αναμέτρησης Ολυμπιακός - ΑΕΚ Θεμιστοκλής Βαλσάμης απολογήθηκε με υπόμνημα, όμως ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει να καταθέσει και ο παρατηρητής Λασκαράκης, που σύμφωνα με τις εκθέσεις του δέχθηκε λεκτική επίθεση και απώθηση. Επίσης έχει ζητήσει να καταθέσουν όλοι οι αξιωματούχοι και οι παρατηρητές του αγώνα ζητώντας και το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες. Είναι πιθανό σήμερα, αν δεχθεί η έδρα τα όσα ζητάει ο ΠΑΟΚ, να ζητηθεί επιπρόσθετος χρόνος.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση του Σεμπά, η ΑΕΚ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη από τους χειρισμούς του αθλητικού εισαγγελέα, στον οποίον χρεώνουν την καθυστέρηση για την κλήση του παίκτη του Ολυμπιακού. Αυτό έχει αποτέλεσμα ο Σεμπά να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL