Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΠΛΕΪ ΟΦ / Ευρωλίγκα: Για το 1-1 τώρα ο Παναθηναϊκός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΠΛΕΪ ΟΦ / Ευρωλίγκα: Για το 1-1 τώρα ο Παναθηναϊκός

Το σοκ της ήττας από τη Φενέρμπαχτσε ήταν μεγάλο για τον Παναθηναϊκό, που καλείται σήμερα (9.00 μ.μ., Nova) και πάλι στο ΟΑΚΑ να μαζέψει τα... συντρίμμια του και να ισοφαρίσει τη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

"Ήταν ένα σημαντικό ματς για εμάς, αλλά χάσαμε. Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε. Πρέπει να προετοιμάσουμε το μυαλό μας για το δεύτερο παιχνίδι και πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο. Σίγουρα θα παίξουμε με αυξημένη πίεση, αλλά πρέπει να την ελέγξουμε και να κάνουμε καλό παιχνίδι. Αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, τότε θα έχουμε τη δυνατότητα να νικήσουμε και να κάνουμε το 1-1 στη σειρά" δήλωσε ο κόουτς του Παναθηναϊκού Τσάβι Πασκουάλ.

Από την πλευρά του ο Κώστας Σλούκας είπε για την ομάδα του, αλλά και για τον Παναθηναϊκό: "Το πρώτο βήμα έγινε. Είναι όμως πολύ δύσκολη σειρά και δεν μπορούμε να μιλάμε από τώρα για το ποιος θα πάει στο φάιναλ φορ. Γι' αυτόν τον λόγο θέλουμε να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι, ώστε να κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Κρατήσαμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο κάτω από τους 60 πόντους και καταφέραμε να βάλουμε κάποια μεγάλα σουτ σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει το break και να κερδίσει οπουδήποτε. Γι' αυτό και πρέπει να κάνουμε το 2-0, προκειμένου να φέρουμε τον Παναθηναϊκό σε ακόμα πιο δύσκολη θέση".

* Στις 8.00 μ.μ. διεξάγεται και ο δεύτερος αγώνας μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Μπασκόνια.

* Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με τιμωρία από την Ευρωλίγκα λόγω υπεράριθμων θεατών στο πρώτο ματς με τη Φενέρ, καθώς η διοργανώτρια αρχή είναι πιθανόν να εκτιμήσει ότι τέθηκε σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL