Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πόλο: Πασχαλινή "αγγαρεία" στη Ρωσία

Ο αγώνας στη ρωσική πόλη, που βρίσκεται στα σύνορα με το Καζακστάν, είναι ο τελευταίος για τον πρώτο όμιλο και δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα η Εθνική μας ομάδα πόλο γυναικών θα ταξιδέψει στη Ρωσία, αρχικά για τη Μόσχα και στη συνέχεια για την πόλη Αστραχάν, όπου την Τρίτη του Πάσχα (5.30 μ.μ. ώρα Ελλάδας) θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι στην προκριματική φάση του World League με αντίπαλο τη Ρωσία.

Ο αγώνας στη ρωσική πόλη, που βρίσκεται στα σύνορα με το Καζακστάν, είναι ο τελευταίος για τον πρώτο όμιλο και δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Αντίθετα η Ρωσία, αν πάρει τη νίκη στην κανονική διάρκεια του αγώνα (στα πέναλτι ο νικητής παίρνει 2β.), θα πάει αυτή στην τελική φάση της διοργάνωσης στη Σαγκάη (6-11 Ιουνίου), αντί της Ολλανδίας. Η βαθμολογία: Ολλανδία (46-38) 7, Ελλάδα (21-21) 4, Ρωσία (32-30) 4.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης θα έχει στη διάθεσή του τις: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Ιωάννα Χυδηριώτη, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Βασιλική Πλευρίτου, Μαρία Πάτρα, Ελένη Ξενάκη.

Δείτε όλα τα σχόλια