Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μπάσκετ: "Ντοπέ" η Χατζηνικολάου σε έλεγχο του ΕΣΚΑΝ

Η σχετική ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρει: "Όπως ενημερώθηκε ο σύλλογος μας, από το ΕΣΚΑΝ, κατά τον έλεγχο Ντόπινγκ που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών στις 26/03/2017, η αθλήτρια Όλγα Χατζηνικολάου, βρέθηκε θετική σε χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Η μπασκετμπολίστρια του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας Όλγα Χατζηνικολάου βρέθηκε "θετική" σε χρήση απαγορευμένης ουσίας σε έλεγχο ντόπινγκ, που έγινε στο πλαίσιο του φάιναλ φορ του Κυπέλλου στις 26 Μαρτίου.

Η σχετική ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρει: "Όπως ενημερώθηκε ο σύλλογος μας, από το ΕΣΚΑΝ, κατά τον έλεγχο Ντόπινγκ που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών στις 26/03/2017, η αθλήτρια Όλγα Χατζηνικολάου, βρέθηκε θετική σε χρήση απαγορευμένης ουσίας. O Ολυμπιακός ΣΦΠ θα κινηθεί με κάθε νόμιμο τρόπο, για να προστατέψει τα συμφέροντα του σωματείου, λειτουργώντας βάσει του καταστατικού, του εσωτερικού κανονισμού του τμήματος μπάσκετ γυναικών, του κανονισμού της ΕΟΚ και της αθλητικής δικαιοσύνης".

* Εξελίξεις και στο ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να δίνει "υποχρεωτική άδεια" στον Γιάννη Αθηναίου και να τον "απαλλάσσει" από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Πειραιά.

Δείτε όλα τα σχόλια