Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.1°C23.5°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.3°C17.5°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
16.0°C17.0°C
6 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C21.8°C
3 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.3°C19.9°C
2 BF 45%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Η γιορτή του τίτλου για τον Ολυμπιακό μετατέθηκε για τις 23 Απριλίου στο "Καραϊσκάκης" με αντίπαλο τον ασταθή φέτος ΠΑΣ Γιάννενα...

Στη Λιβαδειά, κάτι το πάθος των γηπεδούχων, κάτι οι πολλές αλλαγές του Τάκη Λεμονή στη βασική του ενδεκάδα, δεν άφησαν τους "ερυθρόλευκους" να πανηγυρίσουν πιο νωρίς το πρωτάθλημα, όμως ο Ολυμπιακός δίκαια κατακτά και τον φετινό τίτλο, αφού, εκτός από τον εξαιρετικό Πανιώνιο, κανείς άλλος δεν έδειξε ότι θα μπορούσε να τον απειλήσει!

Οι "Νεοσμυρνιώτες" έχασαν σημαντικούς βαθμούς στον πρώτο γύρο, αλλά και τώρα, στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όταν ο Ολυμπιακός είχε χάσει τον... προσανατολισμό του.

Ο ΠΑΟΚ, γενικά ασταθής, δεν μπορεί να ζητάει κάτι περισσότερο από τη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, την οποία φαίνεται να παίρνει πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" διαθέτει καλό έμψυχο υλικό, με βάθος, έναν προπονητή που δουλεύει καλά στην ομάδα του, αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί τις δηλώσεις του! Ο Βλάνταν Ίβιτς και ως ποδοσφαιριστής, θυμόμαστε, είχε ανάλογη συμπεριφορά!

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με εντυπωσιακές μετεγγραφές που πρότεινε ο Στραματσόνι, αλλά δεν του βγήκαν! Ο Ιταλός διαχειρίστηκε λάθος τα... αποδυτήρια δίνοντας ρεπό σε παίκτες που έψαχναν να βρουν τον ρυθμό τους (!), όμως και οι αλλαγές του κατά τη διάρκεια των αγώνων μόνο σωστές δεν ήταν! Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δείχνει η καλύτερη λύση για τους "πράσινους" αυτή την εποχή, αφού κατάφερε πολύ γρήγορα να βρουν τη συνοχή τους και το πάθος τους!

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός σίγουρα χρειάζονται τουλάχιστον από τρεις ποδοσφαιριστές πρωτοκλασάτους αν θέλουν να πάρουν το επόμενο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ δεν έχει τυπικά εξασφαλίσει την προνομιούχο πέμπτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λιγκ. Όμως είναι πολύ κοντά. Η Ξάνθη, που την ακολουθεί και ελπίζει, δεν φαίνεται ικανή να την απειλήσει... Η "Ένωση", με τον Χιμένεθ στον πάγκο της, βρήκε έναν σταθερό κορμό και ακολουθεί την τακτική που της επιτρέπει να κερδίζει! Όμως ο νέος σχεδιασμός της πρέπει να είναι σοβαρός και η διοίκησή της να κάνει μετεγγραφές για τίτλο...

Στη ζώνη του υποβιβασμού, μόνο για τη Βέροια όλα έχουν τελειώσει... Απογοητευτική η ομάδα της Ημαθίας, δίκαια αποχαιρετά την κατηγορία μετά τα αλλοπρόσαλλα αποτελέσματά της.

Ο Ηρακλής κέρδισε συμπάθειες στην πορεία του για τη σωτηρία. Με απλήρωτους παίκτες, που χτύπησαν όμως όλα τα παιχνίδια με πάθος και δύναμη (!), ο "γηραιός" αξίζει μια νέα ευκαιρία...

Ο Λεβαδειακός, με πολύ "φτωχό" ρόστερ φέτος, έχει ελπίδες σωτηρίας μόνο αν νικήσει την ΑΕΚ! Ο Κούγιας καταγγέλλει τα Γιάννενα και την Κέρκυρα για αδιαφορία. Ίσως να έχει δίκιο, όμως η Λάρισα μάλλον σώζεται...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL