Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο Νέο Φάληρο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο Νέο Φάληρο

Το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγεται σήμερα (7.30 μ.μ., ΟΤΕ TV) στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ σε μια άτυπη ρεβάνς του περσινού τελικού της διοργάνωσης. Περισσότερα από 25.000 εισιτήρια είχαν διατεθεί μέχρι χθες το βράδυ.

Δεν επιφύλαξε εκπλήξεις η αποστολή που ανακοίνωσε ο Τάκης Λεμονής. Ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός τους Σισοκό και Παρέδες και τον τραυματία Βιάνα, μαζί με τους Νικολάουκαι Λεάλι: Καπίνο, Χουτεσιώτης, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ρέτσος, Φιγκέιρας, Ρομαό, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Μάριν, Ελγιουνούσι, Καμπιάσο, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Σεμπά, Καρντόσο, Ανσαριφάρντ.

"Θέλω να δείξουμε σε όλους τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε καλύτεροι και πρέπει να το αποδείξουμε. Μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και να φτάσουμε στο νταμπλ. Είμαστε στον Ολυμπιακό και πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο. Να είστε σίγουροι ότι αν είμαστε έτσι όπως πρέπει, θα τα πάρουμε και τα δύο" είπε ο Τάκης Λεμονής στους παίκτες του.

Αντίστοιχα, την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι Ανέστης, Μπάρκας, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Αραούχο, Πέκχαρτ, Αραβίδης.

"Θα δώσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να βγάλουμε καρδιά, να δείξουμε την ποιότητά μας. Είναι σημαντικό να δείξουμε την ποιότητα που έχουμε με την μπάλα στα πόδια και να βγάλουμε την προσωπικότητά μας" επισήμανε από την πλευρά του ο τεχνικός της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL