Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.4°C22.4°C
3 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.8°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C22.0°C
1 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.5°C19.9°C
3 BF 37%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Ταξιδεύοντας μέσα στην εβδομάδα για την Κέρκυρα, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός είχε δύο αντίπαλους σοβαρότερους από τη γηπεδούχο ομάδα.

Ο πρώτος ήταν η επιθετική του δυστοκία και ο δεύτερος το άγχος για τη νίκη, την οποία, όμως, τελικά πήρε εύκολα. Σήμερα οι "ερυθρόλευκοι" παίζουν στη Βοιωτία κόντρα στον Λεβαδειακό (7.00 μ.μ.) και με νίκη κατακτούν και τυπικά τον τίτλο.

Σημασία πάντως έχει ότι ο Ολυμπιακός του Τάκη Λεμονή αρχίζει να έχει ποικιλία στο παιχνίδι του, έχοντας άνεση και φινέτσα. Αν κατορθώσει να λύσει άμεσα και το πρόβλημα στο σκοράρισμα, γίνεται το μεγάλο φαβορί και για το κύπελλο. Ο Λεβαδειακός -μετά την επιστροφή βαθμών στον Ηρακλή από τη Λίγκα- κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Πριν από λίγες ημέρες οι "Βοιωτοί" έχασαν "εύκολα" το παιχνίδι με τον ισόβαθμό τους πλέον "γηραιό" στη Θεσσαλονίκη, με την εικόνα τους να είναι αποκαρδιωτική! Δύσκολο γενικά το πρόγραμμά τους, μειώνονται οι ελπίδες παραμονής τους στην κατηγορία...

Η Σούπερ Λιγκ τους αγώνες των τριών τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος τους ξεκινά με κοινή ώρα έναρξης 7.00 μ.μ. Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής, εκτός της συνάντησης της Λιβαδειάς, περιλαμβάνει τους αγώνες: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, Πανιώνιος - Πλατανιάς, ΑΕΚ - Κέρκυρα, Ατρόμητος - Λάρισα, Γιάννινα - Ηρακλής, Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη, Παναιτωλικός - Βέροια.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε "εύκολα" από το Περιστέρι, παρ' ότι ο Ίβιτς επέλεξε να χρησιμοποιήσει πολλούς αναπληρωματικούς! Ο Σέρβος προπονητής θέλει ξεκούραστους τους παίκτες του και για το σημερινό παιχνίδι, αλλά και γι' αυτό που ακολουθεί τη Μεγάλη Εβδομάδα για το Κύπελλο, πάλι με τον Παναθηναϊκό, όμως στη Λεωφόρο. Οι "πράσινοι" με τον Ουζουνίδη στον πάγκο τους, έχουν πάθος και δύναμη κάτι που δεν είχαν με τον Στραματσόνι. Νίκησαν και τον Πανιώνιο στην έδρα τους, θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα, έχοντας όμως και στο μυαλό τους το παιχνίδι Κυπέλλου σε τρεις μέρες το "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο Πανιώνιος κυνήγησε την ισοπαλία στη Λεωφόρο, αλλά δεν τα κατάφερε. Δύσκολο το παιχνίδι με τον εξαιρετικό Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη, έχει όμως το προβάδισμα.

Η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο με αντίπαλο την Κέρκυρα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Όλα για τη νίκη και την... πεντάδα η Ξάνθη στην Τρίπολη, κόντρα στον βελτιωμένο με τον Βεργέτη στο τιμόνι του Αστέρα "χαμός" στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Ηρακλής θέλει νίκη στα Γιάννινα και η Βέροια στο Αγρίνιο! Αμφίρροπο το παιχνίδι Ατρόμητου - Λάρισας στο Περιστέρι. (Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από τη Nova).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL