Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C22.4°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C20.2°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.5°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.1°C
2 BF 42%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Στη Λιβαδειά για τον τίτλο ο Ολυμπιακός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Στη Λιβαδειά για τον τίτλο ο Ολυμπιακός

Με τους αγώνες της 28ης αγωνιστικής, που ξεκινούν την ίδια ώρα (7.00 μ.μ.), συνεχίζεται αύριο Κυριακή το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, που είναι πολύ πιθανόν να κριθεί -οριστικά- στη Λιβαδειά.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται κόντρα στον Λεβαδειακό, που "καίγεται" για βαθμούς και με νίκη κατακτάνε -μαθηματικά- και τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή. Βέβαια, οι "ερυθρόλευκοι" παίρνουν το πρωτάθλημα ακόμη κι αν... χάσουν αν δεν νικήσει ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! Οι "ερυθρόλευκοι", με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο τους, αρχίζουν να έχουν ποικιλία στο παιχνίδι τους κι αν λύσουν το πρόβλημά τους στο σκοράρισμα, γίνονται το μεγάλο φαβορί και για το Κύπελλο. Ο Λεβαδειακός, που "χώρισε" με τον Χριστόπουλο, με νέα ήττα θα βρεθεί ακόμη πιο κοντά στο φάσμα του υποβιβασμού.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θέλουν να νικήσουν στο μεταξύ τους ματς, αλλά αυτό είναι δευτερεύον, καθώς σκέφτονται περισσότερο τον αγώνα τους της Μεγάλης Τετάρτης στη Λεωφόρο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και οι προπονητές θα προφυλάξουν τους ποδοσφαιριστές από την κούραση. Ο Πανιώνιος, που "φωνάζει" για τη διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, υποδέχεται τον Πλατανιά, που αδικείται από το 0-2 που πέτυχε η ΑΕΚ την Πέμπτη στα Περιβόλια. Η "Ένωση" πήρε αυτό που ήθελε παίζοντας έξυπνα και θέλει ακόμη μια νίκη αύριο κόντρα στην Κέρκυρα.

Η Ξάνθη έχει δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη κόντρα στον βελτιωμένο, με τον Βεργέτη στον πάγκο του, Αστέρα και μόνο με νίκη ελπίζει για είσοδο στην πρώτη πεντάδα. Σημαντικά για τους φιλοξένουμενους, που παλεύουν για τη σωτηρία τους, τα άλλα τρία ματς: Παναιτωλικός - Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής, Ατρόμητος - Λάρισα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL