Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.2°C24.7°C
1 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.1°C26.6°C
4 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
22.0°C22.7°C
2 BF 53%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.3°C24.8°C
5 BF 31%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
27 °C
26.2°C26.9°C
2 BF 32%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Την ενίσχυση και ποιοτική αναβάθμιση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μας, διά μέσου της μείωσης των ομάδων του πρωταθλήματος, αποφάσισε το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ!

Συγκεκριμένα, το πρωτάθλημα τη σεζόν 2018-2019 θα διεξαχθεί με 14 ομάδες, ενώ από την επόμενη σεζόν ο πρωταθλητής θα αναδεικνύεται από τα πλέι οφ και όχι απ' ευθείας! Η αλλαγή πέρασε οριακά, αφού υπήρχαν πολλές διαφορετικές γνώμες. Όμως ας μας απαντήσουν οι παράγοντες της Λίγκας αν κάποιο αξιόλογο πρωτάθλημα στην Ευρώπη έχει πλέι οφ. Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ, όπου εκεί όλοι παίζουν καμιά δεκαριά φορές μεταξύ τους (!) και όλα αυτά βέβαια για τα χρήματα. Το μοίρασμα των τηλεοπτικών, που ακόμη δεν βρήκαν άκρη (!), φαίνεται πως τους ενδιαφέρει περισσότερο και όχι το πώς θα επιστρέψει ο φίλαθλος κόσμος στο γήπεδο.

Στην Ιταλία, την Ισπανία και τη Γερμανία, ούτε καν περνάει από το μυαλό τους να δημιουργήσουν πλέι οφ στο ποδόσφαιρο.

Έχουν φτιάξει ένα πλαίσιο αξιοκρατίας, και όσο μπορούν εντιμότητας, στα εγχώρια πρωταθλήματά τους, μαζεύοντας έτσι πολύ κόσμο στα γήπεδά τους. Μήπως πρέπει να τους μιμηθούμε;

Στον αγωνιστικό τομέα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ συνεχίζεται σήμερα με τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής, όπου δεσπόζει η συνάντηση ΑΕΚ - Παναθηναϊκού (7.30 μ.μ.) στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το ρεπό, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας, ίσως έχει αποσυντονίσει τους δύο μεγάλους αντιπάλους, οι οποίοι όμως αυτήν την εποχή βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο.

Στην "Ένωση" ο Χιμένεθ δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά στην 11άδα που τα πήγε καλά με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη για να περάσει τους φιλοξενούμενους στη βαθμολογία. Στον Παναθηναϊκό ο Ουζουνίδης όλη την εβδομάδα δούλεψε περισσότερο στην επιθετική ανάπτυξη και στα τελειώματα φάσεων, όπου εκεί υστερούν οι παίκτες του! Οι "πράσινοι" πάντως έχουν βρει σταθερό και καλό ρυθμό. Δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα και μάλλον θα ακολουθήσουν την τακτική του νικηφόρου αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Το μεσημέρι στη Νέα Σμύρνη ο δεύτερος Πανιώνιος υποδέχεται τον βελτιωμένο Ατρόμητο (3.00 μ.μ.), έχοντας ένα μικρό προβάδισμα, ενώ το απόγευμα (5.15 μ.μ.) παίζουν: Κέρκυρα - Ηρακλής, ΠΑΟΚ - Λάρισα και Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης.

Σημείωση: Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από τη Nova.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL