Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.2°C17.7°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.0°C
2 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.9°C15.9°C
0 BF 55%
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός στην Πόλη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός στην Πόλη

Στην αγαπημένη του... Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει (8.00 μ.μ., NOVA) την Αναντολού Εφές, η οποία εξασφάλισε την πρόκρισή της στα πλέι οφ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα. Το ματς είναι "γοήτρου" και για τις δύο ομάδες, με τους "ερυθρόλευκους" να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και την τουρκική ομάδα να μετράει τις δυνάμεις της εν όψει της συνέχειας.

"Σίγουρα θα βγουν συμπεράσματα για το μέλλον και τα πλέι οφ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πάμε εκεί για να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά για να κερδίσουμε το παιχνίδι" δήλωσε ο κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλος. O Ολυμπιακός αποκλείεται να πάρει την πρώτη θέση στην τελική κατάταξη μετά την ήττα του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά μπορεί να βγει δεύτερος αν νικήσει σήμερα και την τελευταία αγωνιστική την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, ενώ παράλληλα η ομάδα του Ιτούδη θα πρέπει γνωρίσει την ήττα αύριο στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.

Πάντως, όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση, έχει πολύ μικρή σημασία η κατάταξη της πρώτης τριάδας, αφού οι διαφορές των ομάδων που συμπληρώνουν την οκτάδα είναι σχεδόν απειροελάχιστες. Ήδη την πρόκριση στα πλέι οφ έχουν πάρει επτά ομάδες: Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε, Παναθηναϊκός, Αναντολού Εφές, Μπασκόνια. Το όγδοο "εισιτήριο" διεκδικούν ο Ερυθρός Αστέρας (15 νίκες - 13 ήττες) και η Νταρουσάφακα (14 νίκες - 14 ήττες).

* Οι άλλοι σημερινοί αγώνες: 9.45 μ.μ. Μπάμπεργκ - Νταρουσάφακα, 10.00 μ.μ. Μπαρτσελόνα - Μακάμπι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL