Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.9°C20.9°C
2 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.9°C19.5°C
2 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
15.5°C19.3°C
1 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.6°C
2 BF 51%
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ / Επανεξελέγη πανηγυρικά ο Φουντουλάκης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ / Επανεξελέγη πανηγυρικά ο Φουντουλάκης

Τη θητεία του στον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής ανανέωσε για ακόμη τέσσερα χρόνια ο Γιώργος Φουντουλάκης, που επανεξελέγη πανηγυρικά και με συντριπτική πλειοψηφία στη θέση που υπηρετεί την τελευταία επταετία.

"Το Παραολυμπιακό Κίνημα στην Ελλάδα είναι πολύ δυνατό και στόχος μας είναι να το μεγαλώσουμε και να το ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο, ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στους αθλητές και στις αθλήτριες με αναπηρία να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Η νέα γενιά των αθλητών και αθλητριών μας και η αγωνιστική της παρουσία στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις μάς κάνει να αισιοδοξούμε. Μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι, αφού το έργο όλων όσοι βρίσκονται δίπλα σε αυτό το εγχείρημα αποδίδει καρπούς. Κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε. Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή είναι η αθλητική ηγεσία και φυσικά οι χορηγοί μας, με τη βοήθεια των οποίων έχουμε αναδείξει το Παραολυμπιακό Κίνημα στην Ελλάδα. Ευχαριστώ τα μέλη της Ολομέλειας για την ψήφο προς το πρόσωπό μου και εύχομαι σε όλα τα μέλη της καλή επιτυχία στο έργο που καλούνται να επιτελέσουν" δήλωσε ο Γιώργος Φουντουλάκης μετά την επανεκλογή του.

Η σύνθεση της της ολομέλειας, που προέκυψε από την εκλογική διαδικασία, έχει ως εξής: Πρόεδρος Γεώργιος Φουντουλάκης, Α' αντιπρόεδρος Ιωάννης Καρακουλάκης. Β' αντιπρόεδρος Χρήστος Τζαμούσης, γενικός γραμματέας Ιωάννα Καρυοφύλλη, ταμίας Αριστείδης Πανανός, δημόσιες σχέσεις Καλλιόπη Βέττα, έφορος αθλημάτων Ανδρέας Κατσαρός, μέλη Χρήστος Καλούδης, Αναστασία Γκούφα, Παναγιώτης Τριανταφύλλου, Φώτιος Μπίμπασης, Ιωάννης Βατικιώτης, Μαρία Τζάλλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL