Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
ΠΑΟ: Έβαλε ένα, μπορούσε περισσότερα!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΠΑΟ: Έβαλε ένα, μπορούσε περισσότερα!

Ο Παναθηναϊκός από το πρώτο λεπτό του αγώνα έδειξε ποιο είναι το "αφεντικό" στη Λεωφόρο! Ήταν "ξεκούραστος", είχε βρει ρυθμό και ήθελε να δώσει μια χαρά στους οπαδούς του. Νίκησε εύκολα μόνο με 1-0, αφού έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, δείχνοντας ότι η επιστροφή του σε σωστό αγωνιστικό πλάνο είναι δεδομένη. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει βρει πλέον το κατάλληλο σχήμα και με σωστή τακτική στοχεύει σε πολύ καλύτερες μέρες για την ομάδα του...

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχαναν όλες τις "μάχες", ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, και κινδύνευσαν με περισσότερα γκολ από αυτό που πέτυχε ο Μπεργκ στο 15'. Τους έσωσε ο Καπίνο ("ασφάλεια" κάτω από τα δοκάρια) και η αστοχία των γηπεδούχων.

Ο Ολυμπιακός δεν απείλησε, κάτι που συνέβαινε και στα προηγούμενα ματς, και "σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση". Παίκτες - "κλειδιά" της ομάδας του Πειραιά είναι σε κακή περίοδο, ο Βούζας κάνει απλά διαχείριση αυτό το διάστημα και η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, ίσως ωφελήσει την αγωνιστική εικόνα των "ερυθρολεύκων".

Ο Πανιώνιος στην Τούμπα, κόντρα στον κατώτερό του στο α' ημίχρονο ΠΑΟΚ, έδειξε ότι δεν είναι τυχαία δεύτερος και αν ο Σοτζέι Μασούντ, για άλλη μια φορά, πρόσεχε τις κινήσεις του, ίσως να είχε αποδράσει με τη νίκη από τη Θεσσαλονίκη βάζοντας φωτιά στην κορυφή. Οι εκπληκτικοί, από πλευράς αμυντικής θωράκισης, "Νεοσμυρνιώτες", παίζοντας με 10 παίκτες από το 76', έχασαν το παιχνίδι με γκολ του "προβληματικού" (εξ αιτίας του αισχρού πανηγυρισμού του) Πέλκα στο 94'. Ασύνδετος ο ΠΑΟΚ, με ελάχιστες τελικές, πήρε μια νίκη που δεν άξιζε.

Η ΑΕΚ νίκησε (0-1) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Δίκαια "φωνάζουν" οι γηπεδούχοι για το κανονικό γκολ που πέτυχε ο Λημνιός στο 81' και το ακύρωσε ο Θάνος. Τα άλλα αποτελέσματα: Βέροια - Κέρκυρα 4-0. Λάρισα - Παναιτωλικός 1-0, Ξάνθη - Λεβαδειακός 2-2 και Αστέρας Τρ. - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1. Χθες: Πλατανιάς - Ηρακλής 1-0 (78' Γιακουμάκης).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL