Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C21.8°C
3 BF 64%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.3°C18.8°C
1 BF 83%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.7°C18.8°C
3 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.8°C21.4°C
2 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
14.9°C18.0°C
2 BF 100%
Σήμερα η κηδεία του Θόδωρου Νικολαΐδη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σήμερα η κηδεία του Θόδωρου Νικολαΐδη

Σήμερα το πρωί (11 π.μ.) από τον Α' Ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών θα γίνει η κηδεία του εκδότη της αθλητικής εφημερίδας "Φως των Σπορ" Θόδωρου Νικολαΐδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: "O Θεόδωρος Νικολαΐδης υπήρξε ο γνησιότερος εκφραστής της αθλητικής δημοσιογραφίας έτσι όπως αυτή θα πρέπει διαχρονικά να ασκείται πέρα από κάθε οπαδική προτίμηση. Ιδρυτής της μακροβιότερης αθλητικής εφημερίδας 'Φως των Σπορ' κατάφερε μέσα από τις σελίδες της να συνδυάσει την αγάπη του για την ομάδα του Ολυμπιακού με την προβολή του αθλητικού γίγνεσθαι της χώρας από το μεγαλύτερο ώς το μικρότερο σπορ. Υπήρξε συνεπής στις αξίες του από τη στιγμή που ξεκίνησε την αθλητική δημοσιογραφία μέχρι σήμερα. Το 'Φως των Σπορ', με τη δική του καθοδήγηση, άνδρωσε γενιές και γενιές, διδάσκοντας πως εκείνο που προέχει στον αθλητισμό είναι να σέβεσαι τον αντίπαλο".

Από την πλευρά του, το Τμήμα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Η είδηση του χαμού του δημιουργού της αθλητικής εφημερίδας 'Φως των Σπορ' Θόδωρου Νικολαΐδη γέμισε με θλίψη ολόκληρο τον αθλητικό κόσμο της χώρας μας και όχι μόνο την αθλητική δημοσιογραφία.

Η ιστορική εφημερίδα “Φως των Σπορ” με πρωτοβουλία και επιμονή του αείμνηστου πλέον εκδότη της, ανέκαθεν κάλυπτε κάθε προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προσφέροντας έτσι ενημέρωση και προβολή σε όλο το φάσμα της αθλητικής μας δραστηριότητας, ερασιτεχνική και επαγγελματική".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL