Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Νέο ρεκόρ συμμετοχών

Eurokinissi

Σε τέσσερις διαφορετικές διαδρομές θα τρέξουν περίπου 20 χιλιάδες δρομείς

Αύριο Κυριακή 19 Μαρτίου για έκτη συνεχή χρονιά το κέντρο της Αθήνας θα πλημμυρίσει με δρομείς, που θα πάρουν μέρος στον Ημιμαραθώνιο και παράλληλα στις κούρσες 3 χλμ., 5 χλμ. και 1.000 μ. για παιδιά, ΑμεΑ και Special Olympics. Στην ετήσια συνδιοργάνωση του ΣΕΓΑΣ, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων αναμένεται να πάρουν μέρος περίπου 20.000 δρομείς, αριθμός που αποτελεί νέο ρεκόρ συμμετοχών.

Ανάμεσά στους δρομείς θα είναι και κορυφαίοι Έλληνες πρωταθλητές των δρόμων μεγάλων αποστάσεων, είτε τρέχοντας στον Ημιμαραθώνιο ή στα 5 χιλιόμετρα. Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του αγωνίσματος.

Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου θα δοθεί στις 9.00 π.μ. στη Λεωφόρο Αμαλίας και ο τερματισμός είναι στην πλατεία Συντάγματος. Η εκκίνηση των 3000 μ. θα γίνει στις 9.10 π.μ. στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος του σταθμού μετρό Ευαγγελισμός. Η αφετηρία του αγώνα 1000 μ. για παιδιά και άτομα με αναπηρία είναι στη Λεωφόρο Βασιλίσσσης Σοφίας στο ύψος της οδού Ριζάρη και η εκκίνηση θα δοθεί στις 9.35 π.μ.. Ο αγώνας δρόμου των 5000 μ. θα διεξαχθεί μετά το τέλος του Ημιμαραθωνίου στις 11.45 μ.μ. με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Συντάγματος (Οδός Όθωνος - Μητροπόλεως).

Δείτε όλα τα σχόλια