Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.6°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.7°C
3 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.0°C21.6°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.2°C
4 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.7°C20.7°C
1 BF 29%
Ζέκα, Μανθάτης, Ανδρούτσος και Σιώπης κλήθηκαν στην Εθνική
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ζέκα, Μανθάτης, Ανδρούτσος και Σιώπης κλήθηκαν στην Εθνική

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μίχαελ Σκίμπε κάλεσε στην αποστολή για το παιχνίδι με το Βέλγιο στις 25 Μαρτίου στις Βρυξέλλες τους Θανάση Ανδρούτσο και Γιώργο Μανθάτη δίνοντας στους νεαρούς του Ολυμπιακού την ευκαιρία για το "βάπτισμα του πυρός" με τη γαλανόλευκη φανέλα στο πιο απαιτητικό ματς των προκριματικών του Μουντιάλ.

Ο Γερμανός τεχνικός κάλεσε και τον Κάρλος Ζέκα, αλλά, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ, δεν έχουν διεκπεραιωθεί όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής, συνεπώς η συμμετοχή του τελεί υπό την αυστηρή προϋπόθεση της έγκαιρης ολοκλήρωσης των διαδικασιών.

Ο Σκίμπε δεν θα έχει τον Ορέστη Καρνέζη στη διάθεσή του και κάλεσε ως τριάδα τερματοφυλάκων τους Καπίνο, Γλύκο και Κυριακίδη. Νέο πρόσωπο και ο Μανώλης Σιώπης του Πανιωνίου, ενώ ο Σκίμπε συνεχίζει να εμπιστεύεται τους Μανιάτη και Τζιόλη, που άλλαξαν ομάδες και έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν είναι: Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Δημήτρης Κυριακίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Μάριος Οικονόμου, Γιώργος Τζαβέλας, Κώστας Σταφυλίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Θανάσης Ανδρούτσος, Κώστας Φορτούνης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Διαμαντάκος, Κώστας Μήτρογλου, Απόστολος Βέλλιος, Γιάννης Γιαννιώτας, Γιώργος Μανθάτης, Τάσος Μπακασέτας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL