Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.6°C23.1°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες
17 °C
14.1°C19.6°C
3 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.0°C16.0°C
5 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.9°C23.8°C
2 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.0°C15.9°C
0 BF 72%
Πρόκριση ο στόχος του Ολυμπιακού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πρόκριση ο στόχος του Ολυμπιακού

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ "αιχμή του δόρατος" σήμερα για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα (8.00 μ.μ., ΟΤΕ TV) τον σημαντικότερό του αγώνα στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς κινδυνεύει περισσότερο από κάθε άλλη φορά να βρεθεί εκτός Γιουρόπα Λιγκ. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας Μπεσίκτας είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 πριν από μία εβδομάδα στο Νέο Φάληρο, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλο σκορ πρόκρισης για τους "ερυθρόλευκους" πλην της νίκης ή της ισοπαλίας με περισσότερα από δύο γκολ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου επισήμανε: "Ήρθαμε εδώ για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για την πρόκριση. Να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο πλάνο που θα ακολουθήσουν οι δύο ομάδες στο γήπεδο. Φυσικά, εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να σκοράρουμε για να προκριθούμε. Γνωρίζουμε βέβαια ότι η Μπεσίκτας είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία μπορεί να κρατάει την μπάλα στα πόδια της σε υψηλά ποσοστά. Πρέπει να αμυνθούμε σωστά και να κρατήσουμε εμείς την μπάλα όσο μπορούμε. Νομίζω ότι θα υπάρχει σκορ στο ματς. Και οι δύο ομάδες ετοιμάζουν τα πλάνα τους πάνω στο 1-1 του πρώτου αγώνα και ελπίζω πως το δικό μας θα υπερισχύσει".

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει, αλλά δεν έχει και πολλές εναλλακτικές λύσεις. Η πιθανή ενδεκάδα στο σημερινό ματς είναι: Λεάλι, Φιγκέιρας ή Παρέδες, Σισοκό, Μποτία, Ρέτσος, Ρομαό, Καμπιάσο, Φορτούνης, Ελιονούσι, Μανθάτης, Ανσαριφάρντ.

"Το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν καλό για εμάς, αλλά δεν θα είναι αρκετό. Δεν έχουμε προκριθεί ακόμη και γι' αυτό και δεν αξίζουμε ακόμη τα συγχαρητήρια. Όλοι εδώ λένε ότι θέλουν να δουν την ομάδα σε έναν ευρωπαϊκό τελικό, όμως πρώτα πρέπει να μπούμε στον προημιτελικό" δήλωσε από την πλευρά του ο τεχνικός της Μπεσίκτας Σενόλ Γκιουνές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL