Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.6°C18.0°C
3 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.1°C14.4°C
2 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.7°C14.8°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C20.8°C
3 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.9°C12.4°C
0 BF 94%
"Τελικός" του Παναθηναϊκού απόψε με τη Ρεάλ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Τελικός" του Παναθηναϊκού απόψε με τη Ρεάλ

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σήμερα (9.15 μ.μ., NOVA) στο ΟΑΚΑ για να υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα "τελικού" για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ μετά τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες. Οι "πράσινοι" θα βρουν απέναντί τους μια ομάδα που παλεύει για την πρωτιά στην κανονική περίοδο, με τον προπονητή του "τριφυλλιού" να επισημαίνει τις αρετές της.

"Η Ρεάλ είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, παίζει απίστευτο μπάσκετ, με απίστευτους παίκτες. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να παίξουμε καλά, περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο ΟΑΚΑ να βοηθήσει την ομάδα. Ξέρουμε ότι μετά τις δύο ήττες με την Νταρουσάφακα και τη Ζαλγκίρις αυτό το παιχνίδι είναι τελικός για εμάς. Νομίζω ότι είναι ώρα για την ομάδα να είναι ενωμένη, οι παίκτες, οι προπονητές, όλοι οι φίλαθλοι, για να κάνουμε το καλύτερο" δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ, που, αναφερόμενος στην επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ, πρόσθεσε: "Ο Γκιστ βελτιώνεται κάθε μέρα, σίγουρα είναι νωρίς γι’ αυτόν. Θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει".

* Τα άλλα σημερινά ματς: 7.00 μ.μ. Αναντολού Εφές - Μακάμπι, 9.45 μ.μ. Αρμάνι Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας, Μπάμπεργκ - Φενέρμπαχτσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL