Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.1°C18.0°C
0 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.3°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.4°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.1°C
2 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 81%
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Καρντόσο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Καρντόσο

Μόλις ένα γκολ έχει πετύχει από την αρχή της σεζόν ο Όσκαρ Καρντόσο

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Κωσταντινούπολη από την Μπεσίκτας αύριο Πέμπτη (8.00 μ.μ.) για τον επαναληπτικό του 1-1 της φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ και χθες οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους επί ελληνικού εδάφους.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βασίλης Βούζας ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τουρκία και επιφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη, καθώς άφησε εκτός αποστολής τον Όσκαρ Καρντόσο. Αυτό σημαίνει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν μόνο έναν διαθέσιμο "φουνταριστό" επιθετικό κόντρα στους πρωταθλητές Τουρκίας, τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Παραγουανός φορ αποκλείστηκε για λόγους τακτικής, κάτι που δείχνει ότι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν τον υπολογίζει στις πρώτες του επιλογές, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε επί Μπέντο. Ο Καρντόσο "πλήρωσε" την παρατεταμένη "αφλογιστία" του, καθώς από την αρχή της σεζόν έχει πετύχει μόλις ένα γκολ και στις τρεις διοργανώσεις που μετέχει ο Ολυμπιακός. Εκτός αποστολής επίσης ο τιμωρημένος (αλλά και τραυματίας) Μπρούνο Βιάνα, όπως και ο Τσόρι Ντομίνγκες, που δεν έχει δηλωθεί από τον Μπέντο στη λίστα για τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Ολυμπιακού.

Αντίθετα, στην Κωνσταντινούπολη θα είναι ο Σεμπά, που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά παραμένει άγνωστο αν θα πάρει φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο της επίθεσης ή θα παραμείνει ως εναλλακτική λύση στον πάγκο. Ο Βραζιλιάνος εμφανίζεται πλέον έτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση και, ακόμη κι αν δεν αγωνιστεί αύριο, σίγουρα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί αμέσως μετά. Στην αποστολή του Ολυμπιακού επενέρχεται και ο Στέφανος Καπίνο, αλλά θα είναι έκπληξη η χρησιμοποίησή του έπειτα από απουσία ενός και πλέον μήνα, αν και ο Λεάλι είχε σοβαρή ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός από την Μπεσίκτας στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά οι 20 παίκτες της αποστολής: Καπίνο, Λεάλι, Χουτεσιώτης, Μποτία, Ντα Κόστα, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Παρέδες, Ρέτσος, Φιγκέιρας, Ρομαό, Φορτούνης, Μάριν, Ελιουνούσι, Καμπιάσο, Μάρτινς, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Σεμπά, Ανσαριφάρντ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL