Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.3°C12.4°C
4 BF 85%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.4°C13.3°C
3 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.2°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.3°C
0 BF 93%
Η ΑΕΚ είχε δύναμη και... Αραούχο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η ΑΕΚ είχε δύναμη και... Αραούχο

Δύο φορές πανηγύρισε μ' αυτόν τον τρόπο ο Σέρχιο Αραούχο

Ένα τέρμα στο πρώτο λεπτό ενός αγώνα πάντα βοηθάει πάντα στην εξέλιξή του και η ΑΕΚ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αραούχο, τα κατάφερε στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η "Ένωση" στο πρώτο μέρος της συνάντησης έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της και "αδικείται" από το τελικό 3-0, αφού είχε τις ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα τέρματα. Ο ΠΑΟΚ είχε τους περισσότερους παίκτες σε τραγική βραδιά, ενώ η αποβολή του Μαλεζά (55') σκόρπισε τις λιγοστές ελπίδες του για κάτι καλό στην επανάληψη.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο έδωσε στο Νέο Φάληρο ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της χρονιάς. Προερχόταν από τρεις ήττες, δεν είχε σκοράρει καν στα τελευταία παιχνίδια, ενώ κουβαλούσε και την κούραση από το ματς με την Μπεσίκτας. Ο Ολυμπιακός κατέβηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" χωρίς φορ, με τον Καμπιάσο μόνο μπροστά από την άμυνα και διάταξη 4-6-0, που έχει παίξει η Ρόμα του Σπαλέτι. Τσόρι Ντομίγκες και Μαρίν βοήθησαν στην ανάπτυξη, Ντα Κόστα και Ανσαριφάρντ σκόραραν και ο μαχητικός Ατρόμητος έφυγε ηττημένος (2-0).

Κοντά στον Ολυμπιακό έμεινε μόνο ο Πανιώνιος, που επιμένει! Οι "κυανέρυθροι" νίκησαν στη Νέα Σμύρνη πολύ πιο εύκολα από το τελικό 1-0 τη Λάρισα, χάνοντας πολλές κλασικές ευκαιρίες. Μία από τα ίδια ο Παναθηναϊκός. Πολύ καλύτερος στο Καυτανζόγλειο, έχασε πολλές ευκαιρίες και ο πάντα μαχητικός Ηρακλής δεν έχασε τη δική του ευκαιρία και πήρε το πολύτιμο 1-1.

Η Ξάνθη βγήκε εκτός πεντάδας χάνοντας 1-0 στην Κέρκυρα, ενώ ο Πλατανιάς πήρε ακόμη ένα σημαντικό τρίποντο επικρατώντας με 1-0 της Βέροιας, που πλέον έχει πολύ λίγες ελπίδες σωτηρίας. Στα Γιάννενα ΠΑΣ και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL