Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Σούπερ Λιγκ: "Μάχη" ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Σούπερ Λιγκ: "Μάχη" ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Μονομαχία "δικεφάλων" αύριο στο ΟΑΚΑ

Μεγάλο παιχνίδι αύριο βράδυ (7.30 μ.μ.) στο Ολυμπιακό Στάδιο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ένας αγώνας που δεν περιορίζεται μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ δεν είναι πλέον οι καλύτερες, με τον Ιβάν Σαββίδη να δηλώνει πρόσφατα ότι δεν έχει πλέον φιλίες μέσα στη διοργανώτρια αρχή, βάζοντας επίσημα τέλος στην περίφημη συμμαχία.

Η ΑΕΚ, που όπως δηλώνουν οι παράγοντές της, κοιτάζει το συμφέρον της, μετά την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη, έχει ορατό το φάσμα της απουσίας από τα πλέι οφ, που αν συμβεί θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες για την ομάδα. Η "Ένωση" έχει μπροστά της εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα και είναι αναγκαίο αύριο να πάρει τη νίκη. Από την άλλη μεριά, ο ΠΑΟΚ, παρά την ασταθή απόδοσή του, είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους γηπεδούχους και πολύ κοντά στον Πανιώνιο και τη δεύτερη θέση.

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει σήμερα με τους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικού (3.00 μ.μ.), Πανιωνίου - Λάρισας (5.15 μ.μ.) και Ηρακλή - Παναθηναϊκού (7.30 μ.μ.). "Ανοιχτό" το παιχνίδι στην Ήπειρο, φαβορί ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη και με πολλές απουσίες η ΑΕΛ. Θα δυσκολευτεί ο Παναθηναϊκός στο Καυταντζόγλειο με αντίπαλο τον παθιασμένο Ηρακλή.

Αύριο κι οι αγώνες Κέρκυρας - Ξάνθης (3.00 μ.μ.), Ολυμπιακού - Ατρόμητου (5.15 μ.μ.), Πλατανιά - Βέροιας (5.15 μ.μ.). Οι "ερυθρόλευκοι" μεσοβδόμαδα, κόντρα στην Μπεσίκτας, είχαν πλάνο και σωστή τακτική μέχρι να γίνει το 1-1. Ο Βούζας γνωρίζει καλά τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας και ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια. Φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά και απρόβλεπτος ο Ατρόμητος του Πίντο. Τη Δευτέρα (7.30 μ.μ.) η κρίσιμη συνάντηση Λεβαδειακού - Αστέρας Τρίπολης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL