Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
11.8°C17.0°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
10.3°C14.5°C
1 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.7°C
3 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
10.1°C11.3°C
1 BF 66%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Αυτό που συνέβη στο Καμπ Νόου στη Βαρκελώνη δεν γίνεται. Ή να το πάρουμε διαφορετικά. Μόνο στο ποδόσφαιρο γίνεται αυτό που συνέβη στη συνάντηση Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν 6-1, με τα τρία τελευταία γκολ να μπαίνουν στο 88', στο 91' και στο 95'. Υπάρχουν μεγάλες ανατροπές στο ποδόσφαιρο, όμως η συγκεκριμένη είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του "βασιλιά των σπορ", γιατί η Παρί του Έμερι, μετά το 4-0 της πρώτης συνάντησης στη Γαλλία, έπειθε πως έκανε επιτέλους τη μετάβαση στο ανώτερο επίπεδο των ομάδων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όμως τελικά αποδείχθηκε ότι έχει δρόμο μπροστά της. Φωνάζουν οι Γάλλοι για τη διαιτησία, αλλά μια μεγάλη ομάδα, που έχει μεγάλο αβαντάζ από το πρώτο παιχνίδι, σκοράρει όσα πρέπει στον επαναληπτικό για να μην χάσει την πρόκριση στους "8" της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης του πλανήτη!

Καμία Μπάγερν ή Ρεάλ Μαδρίτης ή Γιουβέντους, που θεωρούνται οι κορυφαίες ομάδες αυτήν την εποχή στην Ευρώπη, δεν θα έχανε τέτοια ευκαιρία. Η Μπαρτσελόνα είναι σίγουρα πολύ μεγάλη ομάδα, όμως νομίζουμε πως βρίσκεται στο τέλος του κύκλου της.

Στα δικά μας το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο (19.30 μ.μ.) έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, που δεν περιορίζεται μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η περίφημη συμμαχία δεν υπάρχει πλέον και ο καθένας βαδίζει μόνος του. Ο Ιβάν Σαββίδης δηλώνει πλέον ότι δεν έχει φίλους στη Σούπερ Λιγκ (χωρίς να λέει επίθετα) και αυτό που κοιτάζει τώρα είναι το συμφέρον της ομάδας του.

Να επισημάνουμε ότι πριν από αρκετό καιρό και ο Γιάννης Αλαφούζος είχε αποφασίσει να χαράξει δική του πορεία χωρίς συμμαχίες και φιλίες.

Στον αγωνιστικό τομέα, καλή και σοβαρή η ΑΕΚ στη Ν. Σμύρνη, όμως για ένα ημίχρονο! Λάθη και από τον Χιμένεθ στο β' μέρος του αγώνα... με τον Πανιώνιο, που στο τέλος μπορούσε να χάσει και το παιχνίδι! Ασταθής και η ομάδα του Ίβιτς, που έχει μεν ικανότητες, αλλά και διαστήματα που... χάνεται!

Το μεσημέρι στην Κέρκυρα η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τη δυνατή Ξάνθη (15.00) σ' ένα παιχνίδι που έχει πολλή... ισοπαλία. Το απόγευμα στο Φάληρο ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός με νέα τεχνική ηγεσία (Βούζας, Ιμπαγάσα) και άλλη φιλοσοφία μάλλον κερδίζει τον Ατρόμητο (17.15), όπως και ο Πλατανιάς την ίδια ώρα τη Βέροια στα Χανιά.

Αύριο ο αγώνας Λεβαδειακός - Αστέρα Τρίπολης (19.30), ιδιαίτερα κρίσιμος και για τους δύο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL