Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Ομάδα αναφοράς για όλους τους φίλους του Πανιωνίου είναι εκείνη του 1971, που είχε τερματίσει δεύτερη στο πρωτάθλημα με προπονητή τον Τζο Μάλετ, χάνοντας τον τίτλο από την ΑΕΚ. Ο τωρινός τεχνικός των "Νεοσμυρνιωτών" Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν κυνηγάει μόνο να τερματίσει στην ίδια θέση ή και στην κορυφή (!) αλλά να καταρρίψει και ένα σπουδαίο ρεκόρ που κατέχει εκείνη η εκπληκτική ομάδα. Είχε μόλις 6 ήττες στη συγκεκριμένη σεζόν! Τώρα οι "κυανέρυθροι" έχουν μόλις 4 ήττες, ενώ απομένουν 8 αγωνιστικές... Να σημειώσουμε ότι φέτος ο Πανιώνιος διαθέτει το καλύτερο κεντρικό αμυντικό δίδυμο (Ρισβάνης, Οικονόμου), ενώ γενικά όλη η ομάδα της Ν. Σμύρνης αμύνεται με άψογη τακτική!

Αύριο η ομάδα του Μιλόγεβιτς υποδέχεται το βράδυ τη βελτιωμένη ΑΕΚ (19.30) του Χιμένεθ με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της! Από την άλλη μεριά, η "Ένωση" δείχνει ότι έχει βρει τον δρόμο της. Χωρίς να είναι εξαιρετική, βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει τους αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο! Ο Ισπανός προπονητής έχει αλλάξει τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του στα αποδυτήρια, ενώ και το ροτέισον που κάνει στην ομάδα του είναι χωρίς βαθμολογικές απώλειες! Το παιχνίδι αναμένεται συναρπαστικό και με πολύ κόσμο στις εξέδρες του γηπέδου της Ν. Σμύρνης.

Σήμερα, τα... φώτα στρέφονται στην Τούμπα, όπου το βράδυ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (19.30 μ.μ.). Σε καλύτερη κατάσταση αυτή την εποχή ο "Δικέφαλος", όμως ο Ολυμπιακός είναι πάντα ικανός για όλα. Οι "ερυθρόλευκοι" πάντα στην Τούμπα συναντούν δυσκολίες και μια νέα ήττα, μετά από αυτήν με τον Πανιώνιο, ίσως αλλάξει τα πράγματα στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη...

Το μεσημέρι ο Ηρακλής παίζει στο Περιστέρι με αντίπαλο τον βελτιωμένο Ατρόμητο (15.00), με βασικό στόχο να κερδίσει βαθμό ή βαθμούς, έχοντας όπλο το πάθος του!

Η Ξάνθη δεν τα παρατάει, κυνηγάει μια θέση στην πεντάδα της κορυφής που οδηγεί στην Ευρώπη. Κάτι που κάνει όμως και ο Πλατανιάς, τον οποίο υποδέχεται στα Πηγάδια (17.15) σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Ο Αστέρας, αν δεν νικήσει και τη δυνατή Κέρκυρα στην Τρίπολη (17.15), μάλλον μπλέκει σε περιπέτειες... (Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από τη Nova).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL