Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.0°C23.0°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.5°C22.6°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.8°C19.8°C
4 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.7°C21.9°C
0 BF 30%
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / Γιουρόπα λιγκ: Αποκλείστηκε "όρθιος" ο ΠΑΟΚ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / Γιουρόπα λιγκ: Αποκλείστηκε "όρθιος" ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε ισάξιος της Σάλκε στη ρεβάνς του 0-3

Ο ΠΑΟΚ, παρά τις αλλαγές στη σύνθεσή του, ήταν καλύτερος της Σάλκε, ήρθε ισόπαλος 1-1 στο... κλειστό γήπεδο του Γκελζενκίρχεν και έφυγε από την Ευρώπη με ψηλά το κεφάλι πληρώνοντας ακριβά τη "μαγική εικόνα" του 0-3 της Τούμπας.

Ο "δικέφαλος" ήταν ανώτερος στα πρώτα 45', με τους Γερμανούς να αιφνιάζονται, αλλά όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο "Veltins Arena", πήραν προβάδισμα στο σκορ στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία τους στο 23'. Σε αντεπίθεση ο Τσούπο - Μοτίν βρήκε αμαρκάριστο τον Σεπφ, που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου για το 1-0. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε μετά από δύο λεπτά, όταν ο Μυστακίδης έκανε τη σέντρα - "ξυράφι" από αριστερά, ο Κουλούρης έκανε την προβολή κι ο Νάστασιτς άλλαξε την πορεία της και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 39' ο Κουλούρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από κάθετη πάσα του Ουάρντα, που ήταν σε θέση οφσάιντ, και το γκολ σωστά ακυρώθηκε.

Ο ΠΑΟΚ στο 90' είχε ευκαιρία για να σημειώσει το γκολ της νίκης, όμως και πάλι ο Φέρμαν απέκρουσε την κεφαλιά του Πούγγουρα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν σε σουτ του Κέχρερ η μπάλα κόντραρε σε παίκτη του ΠΑΟΚ και πήγε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Γλύκος έδιωξε εντυπωσιακά στην κεφαλιά του Χέβεντες.

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χέβεντες, Γκάις, Κολάσινατς, Μάιερ, Μπενταλέμπ (84' Κέχρερ), Τσούπο - Μοτίν (56' Γκορέτσα), Χούντελααρ, Σεπφ, Νάστασιτς, Νάλντο (76' Μπαντστούμπερ).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Μυστακίδης (63' Ενρίκε), Κίτσιου, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Ουάρντα (69' Μπίσεσβαρ), Κουλούρης, Κάμπος (78' Πέλκας).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL