Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.1°C
4 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.9°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.8°C
1 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.7°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.4°C
2 BF 87%
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Ευρωλίγκα: Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός σήμερα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Ευρωλίγκα: Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός σήμερα

Κόντρα στη Φενέρμπαχτσε του κορυφαίου προπονητή στην ιστορία της Ευρωλίγκα Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και του νέου ηγέτη της τουρκικής ομάδας Κώστα Σλούκα, ο Ολυμπιακός έχει αναμφίβολα την πιο δύσκολη αποστολή του επί τουρκικού εδάφους (7.45 μ.μ., ΕΡΤ).

Πρόκειται για το παιχνίδι της εβδομάδας στην Ευρωλίγκα, καθώς κοντράρονται η 3η και 4η ομάδα στην κατάταξη, με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν δύο νίκες περισσότερες. Οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν να μείνουν κοντά στο σκορ για να εκμεταλλευτούν την πίεση των γηπεδούχων, που δίνουν ουσιαστικά έναν τελικό ψάχνοντας ως ιδανικό σενάριο όχι μόνο τη νίκη που θα τους κρατήσει στην τετράδα, αλλά και μια διαφορά 10 πόντων τουλάχιστον, ώστε να καλύψουν την ήττα τους στο ΣΕΦ (71-62).

"Πιο κρίσιμο είναι το παιχνίδι για τη Φενέρμπαχτσε παρά για εμάς, καθώς οι αντίπαλοί μας θα έχουν όλη την πίεση. Το σημαντικό για μας είναι να μην επηρεαστούμε από την εκρητική ατμόσφαιρα, αφού ξέρουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Θα πρέπει να μείνουμε στο πλάνο μας για να κάνουμε αυτό που πρέπει" τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος, που δεν έχει στη διάθεσή του για μια ακόμα φορά φέτος τους τραυματίες Βασίλη Σπανούλη και Πάτρικ Γιάνγκ.

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και είναι ώρα να αντιδράσουμε, να δώσουμε ό,τι έχουμε μέσα μας. Να δείξουμε την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που παίζει πραγματικά καλά το τελευταίο διάστημα" δήλωσε από την πλευρά του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

* Σήμερα γίνονται κι οι αγώνες: 7.00 μ.μ. ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μακάμπι, 8.00 μ.μ. Ερυθρός Αστέρας - Γαλατασαράι, 9.45 μ.μ. Αρμάνι Μιλάνο - Μπαρτσελόνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL