Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΦΑΣΗ "32" / Γιουρόπα Λιγκ: Για την τιμή των... όπλων ο ΠΑΟΚ!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΦΑΣΗ "32" / Γιουρόπα Λιγκ: Για την τιμή των... όπλων ο ΠΑΟΚ!

Μετά το 0-3 της Τούμπας ο ΠΑΟΚ έχει μηδαμινές ελπίδες πρόκρισης στους "16" του Γιουρόπα Λιγκ, τόσο που το σημερινό ματς (7.00 μ.μ., ΟΤΕ ΤV) με τη Σάλκε στη Γερμανία να γίνεται περισσότερο "για την τιμή των όπλων". Όλα τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαντληθεί, πολλά απ' αυτά έχουν πάρει οι Έλληνες ομογενείς φίλοι του ΠΑΟΚ, και σήμερα καλείται ο "δικέφαλος του Βορρά" να αποδείξει ότι το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν "μαγική εικόνα" και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, έστω κι αν αποκλειστεί.

"Σ’ ένα παιχνίδι που κρατάει 90 λεπτά συμβαίνουν πολλά πράγματα. Τα δύο γκολ που δεχθήκαμε ήρθαν από το... πουθενά. Όλα μπορούν να γίνουν στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά αν σκοράρεις νωρίς. Χρειάζεται και λίγη τύχη, όπως είχε η Σάλκε στην Τούμπα, όταν χωρίς ευκαιρία μας έκανε το πρώτο γκολ. Πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα είναι πειθαρχημένοι και σοβαροί μέσα στο γήπεδο" δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς και πρόσθεσε: "Κάθε ομάδα που είναι στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να πάρει την πρόκριση στους 16. Με όποια ομάδα κι αν έχεις απέναντί σου πρέπει να παλέψεις για τη νίκη. Είναι κίνητρο για όλους μας να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Έχοντας ουσιαστικά «καθαρίσει» την πρόκριση, η Σάλκε θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στο σημερινό επαναληπτικό του Γκελζενκίρχεν. Ο τεχνικός των Γερμανών Μάρκους Βάιντσιρλ, αποκάλυψε πως θα προβεί σε 5-7 αλλαγές στην 11άδα, κρατώντας πάντως χαμηλούς τόνους και μιλώντας με σεβασμό για τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι ένας ισχυρός αντίπαλος, δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Έχουμε μια βάση, πρέπει να παίξουμε άλλα 90 λεπτά, απέναντι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που αγωνίζεται με δύο συστήματα. Μπορεί να δεχτούμε πρώτοι γκολ, γι' αυτό πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL