Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακού αύριο στο ΟΑΚΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακού αύριο στο ΟΑΚΑ

Το μεγάλο παιχνίδι ΑΕΚ - Ολυμπιακού αύριο (7.30 μ.μ.) στο ΟΑΚΑ συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου αυτό το σαββατοκύριακο. Την Πέμπτη, οι "ερυθρόλευκοι" εμφανίστηκαν μεν δραστήριοι στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως χωρίς συνοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλας, με αποτέλεσμα να μη σκοράρουν απέναντι στην τουρκική Οσμανλίσπορ. Ο Μπέντο είναι αλήθεια ότι έχει εμμονές, και μάλλον λάθος επιλογές. Από την άλλη, έχει την ομάδα του πρώτη και με μεγάλη διαφορά στο πρωτάθλημα, όμως από το αυριανό παιχνίδι και στη συνέχεια έρχονται τα δύσκολα για τον προπονητή του Ολυμπιακού, που ίσως πρέπει ν' αλλάξει "φιλοσοφία".

Η ΑΕΚ χτίστηκε λάθος από την αρχή της σεζόν. Άλλαξε τρεις προπονητές, χωρίς να μπορεί να διαχειριστεί αγώνες που ξεκίνησαν ευνοϊκά γι' αυτήν. Ο Μανόλο Χιμένεθ δείχνει με τις επιλογές του ότι θέλει ν' αλλάξει αυτή την κακή συνήθεια. Η "Ένωση" μπορεί να πήρε με μεγάλο σκορ τα ματς με Λεβαδειακό και Βέροια, όμως στο τελευταίο ματς κόντρα στον παθιασμένο Ηρακλή δεν έδειξε τις ίδιες δυνατότητες. Αύριο, με πολύ κόσμο στο πλευρό της και τον Ολυμπιακό να έχει τη σκέψη του περισσότερο στη ρεβάνς της Άγκυρας, θα προσπαθήσει να επωφεληθεί...

Σήμερα (7.30 μ.μ.) ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Τρίπολη με τον ασταθή Αστέρα, ο Ατρόμητος υποδέχεται (3.00 μ.μ.) την Ξάνθη και ο ΠΑΣ Γιάννινα (5.15 μ.μ.) τη δυνατή Κέρκυρα. Αμφίρροπες αναμετρήσεις, όπου όλα μπορούν να συμβούν.

Αύριο το μεσημέρι (3.00 μ.μ.) ο εκπληκτικός Πανιώνιος μάλλον κερδίζει στη Νέα Σμύρνη τον Ηρακλή, όπως και ο ΠΑΟΚ λίγη ώρα μετά (5.15 μ.μ.) τη Βέροια στην Τούμπα. Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει (5.15 μ.μ.) τον φορμαρισμένο Πλατανιά. Τη Δευτέρα (7.30 μ.μ.), για τη "μάχη της ουράς", παίζουν ΑΕΛ - Λεβαδειακός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL