Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.4°C
4 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.3°C19.7°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 48%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Το σημαντικότερο και πιο επώδυνο πρόβλημα της ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, που δεν εξελίσσεται θετικά, έχει να κάνει σίγουρα με τη νοοτροπία, αλλά και τον χαρακτήρα.

Οι "ενωσίτες" δυσκολεύονται να διαχειριστούν αγώνες, ακόμα και όταν αυτοί στο ξεκίνημα είναι ευνοϊκοί γι' αυτούς! Πολλές οι περιπτώσεις που έχουν καταφέρει να προηγηθούν, χωρίς στο τέλος να επικρατήσουν. Δεν ήταν ούτε μία, ούτε δύο, αλλά επτά οι φορές κατά τις οποίες συνέβη αυτό! Το χειρότερο όμως είναι ότι οι αντίπαλοί τους θεωρούν ότι μπορούν να τους κάνουν ζημιά ακόμη κι αν βρεθούν πίσω στο σκορ!

Ενδεχομένως αυτή η ιστορία να είναι και κάτι αναπόφευκτο για μια ομάδα που χτίστηκε λάθος στην αρχή της σεζόν, έχει αλλάξει τρεις προπονητές (!) και μάλλον δείχνει να χάνει το βάρος της φανέλας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, ένα από τα πράγματα που θέλει να αλλάξει είναι και αυτή η παράμετρος. Όμως, όπως και να το δει κανείς, μόνο εύκολο δεν θα είναι για τον Ισπανό τεχνικό, να αποβάλει τελείως τα κρούσματα των κενών διαστημάτων και του αποσυντονισμού. Η ΑΕΚ μπορεί να πήρε τα παιχνίδια με Λεβαδειακό και Βέροια (δύο ομάδες που έχει στοχεύσει η UEFA) με συντριπτικό σκορ (!), όμως ήρθε το παιχνίδι με τον Ηρακλή, που καίγεται για βαθμούς και παίζει σκληρά, για να μας δείξει ότι σε λίγα πράγματα έχει βελτιωθεί. Σήμερα το βράδυ η "Ένωση" υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (7.30 μ.μ.) σε ένα παιχνίδι δύσκολο, αφού οι πρωτοπόροι διαθέτουν καλύτερο έμψυχο υλικό και έχουν περισσότερες επιλογές. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν και αυτοί αδυναμίες και σκαμπανεβάσματα, όμως έχουν καπαρώσει και τον φετινό τίτλο!

Το μεσημέρι στη Νέα Σμύρνη, ο εκπληκτικός Πανιώνιος, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ, αντιμετωπίζει τον Ηρακλή (3 μ.μ.) μια ομάδα που τα δίνει όλα για τη σωτηρία της. Ανώτεροι οι "Νεοσμυρνιώτες" και κοντά σε μια νέα νίκη εφόσον υπολογίσουν και το πάθος των παικτών του "γηραιού".

Το απόγευμα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ μάλλον κερδίζει τη Βέροια (5.15 μ.μ.), που πάει από το κακό στο χειρότερο και δεν φαίνεται να γλιτώνει τον υποβιβασμό. Την ίδια ώρα και η συνάντηση Παναιτωλικού - Πλατανιά στο Αγρίνιο. Βαθμούς για να μην μπλέξουν ψάχνουν οι γηπεδούχοι, καλύτεροι οι "Χανιώτες", τους αρκεί και η ισοπαλία. Αύριο στη Λάρισα η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Λεβαδειακό (7.30 μ.μ.) σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Δύο ομάδες με... φτωχά ρόστερ στην επικίνδυνη ζώνη.

(Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από τη Nova).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL