Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.6°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.7°C
3 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.0°C21.6°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.2°C
4 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.7°C20.7°C
1 BF 29%
ΣΥΡΙΖΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ / Τμήμα Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ: Διάψευση περί "ΑΕΚ και ποδηλατοδρομίου"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ / Τμήμα Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ: Διάψευση περί "ΑΕΚ και ποδηλατοδρομίου"

Το Τμήμα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του διαψεύδει ότι πήρε οποιαδήποτε θέση επί των σχεδίων της ΚΑΕ ΑΕΚ να χρησιμοποιήσει ως έδρα το ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Τμήμα Αθλητισμού ουδέποτε πήρε θέση για την αλλαγή χρήσης του κλειστού ποδηλατοδρομίου του ΟΑΚΑ, γιατί ποτέ δεν τέθηκε επίσημα τέτοιο ζήτημα. Το Τμήμα έχει σταθερές και επεξεργασμένες θέσεις για τα ζητήματα των εγκαταστάσεων, οι οποίες είναι λίγο ώς πολύ γνωστές.

Όταν υπάρξει επίσημη και συγκεκριμένη πρόταση, θα ανταποκριθούμε με σοβαρότητα και ρεαλισμό, υπερασπιζόμενοι τόσο την ανάπτυξη και τη βέλτιστη αξιοποίηση, όσο και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, με γνώμονα την εμπειρία και την τεκμηρίωση που έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν ότι χρησιμοποιούμε για να στηρίξουμε το κυβερνητικό έργο.

Όσοι νομίζουν πως είμαστε αφελείς και θα μας χρησιμοποιήσουν για να εκμαιεύσουν βεβιασμένες κινήσεις εκ μέρους μας ή να τραυματίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση παρουσιάζοντας υποτιθέμενη κόντρα, πλανώνται πλάνη οικτρά. Αυτό δεν συνέβη ούτε με τον σύντροφο Κοντονή, ούτε φυσικά με τον σύντροφο Βασιλειάδη, με τον οποίο βρισκόμαστε σε συχνή επικοινωνία".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL