Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
12.5°C18.1°C
1 BF 68%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
11.6°C16.0°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C14.9°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.9°C
2 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.3°C14.1°C
2 BF 54%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Σούπερ λιγκ: Εξι νίκες από τον τίτλο ο Ολυμπιακός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Σούπερ λιγκ: Εξι νίκες από τον τίτλο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα το Σάββατο στο Νέο Φάληρο τη Λάρισα (2-0) και μαθηματικά χρειάζεται μόνο έξι νίκες για να πάρει και το φετινό πρωτάθλημα. Ο Μπέντο άφησε κατά μέρος τις προγραμματισμένες δοκιμές, είχε μόνο έναν "μικρό" (τον Ανδρούτσο) στην ενδεκάδα και η ομάδα του ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος του αγώνα. Στην επανάληψη οι "ερυθρόλευκοι" κατέβασαν ταχύτητα με τη σκέψη τους στην Οσμανλισπόρ, που έρχεται την Τετάρτη στην Αθήνα.

Μόνος τώρα στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα ο Πανιώνιος, που νίκησε 0-1 και στη Βέροια. Οι "Νεοσμυρνιώτες" δεν απειλήθηκαν από τους γηπεδούχους, αλλά δεν ήταν το ίδιο ενεργητικοί, όπως άλλες φορές. Ο ΠΑΟΚ υποχώρησε στην 3η θέση, αφού δεν κατάφερε να νικήσει για δεύτερη φορά στην Ξάνθη (0-0). Ο Ίβιτς προφύλαξε ποδοσφαιριστές ενόψει Σάλκε κι αυτό στοίχισε στον "δικέφαλο", που ήταν καλύτερος, αλλά με ελάχιστες ευκαιρίες για να σκοράρει.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Παναιτωλικό με 4-0 στο "Απ. Νικολαΐδης", αλλά ήταν καλός μόνο στο β' ημίχρονο. Η είσοδος του Βλαχοδήμου, η άνοδος της απόδοσης του Εμποκού και τα δύο πρώτα γκολ από τον Μπεργκ έκαναν εύκολα τα πράγματα για την ομάδα του Ουζουνίδη. "Μαγική εικόνα" χαρακτήρισε το τελικό αποτέλεσμα ο προπονητής των φιλοξενούμενων Μάκης Χάβος και ίσως δεν έχει άδικο (το 3ο και το 4ο γκολ μπήκαν μετά το 89').

Μεγάλο "πανηγύρι" στα Περιβόλια! Έξι τέρματα, ανατροπές, φάσεις από Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα με το τελικό αποτέλεσμα (3-3) να είναι και το πιο δίκαιο. Ανεβαίνει ο Ατρόμητος με τον Πίντο στο τίμονι του (0-1 στην Τρίπολη). Ο Αστέρας δεν εκμεταλλεύτηκε τις δικές του ευκαιρίες. "Ανάσα" για την Κέρκυρα η νίκη (1-0) επί του Λεβαδειακού. Οι Βοιωτοί πάνε από το κακό στο... χειρότερο και κινδυνεύουν πλέον με υποβιβασμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL