Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.3°C19.6°C
1 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.2°C15.5°C
2 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C19.3°C
3 BF 87%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
25 °C
24.8°C24.8°C
7 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.9°C13.4°C
0 BF 100%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Σούπερ λιγκ: Ο Ολυμπιακός μπορεί και "πειραματίζεται"...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Σούπερ λιγκ: Ο Ολυμπιακός μπορεί και "πειραματίζεται"...

Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει ότι αρκεί το "μέταλλο του πρωταθλητή" και η διαρκής και αδιάκοπη επαγρύπνηση για να "καθαρίσεις" το πρωτάθλημα από νωρίς, να κοιτάς αφ' υψηλού τους υπόλοιπους να παλεύουν για μια θέση στα πλέι οφ και να μπορείς να χρησιμοποιείς νεαρούς ποδοσφαιριστές, κάτι, που υπό άλλες συνθήκες θα έκανες ελάχιστα. Ο Μπέντο το κάνει, όπως φαίνεται, λόγω πεποίθησης, όσο και λόγω ανάγκης, αλλά η ουσία είναι ότι, προς το παρόν, δεν του κοστίζει.

Σήμερα το βράδυ (7.30 μ.μ.) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λάρισα, σ' ένα ματς "πρόβα τζενεράλε" ενόψει της επανέναρξης του Γιουρόπα Λιγκ και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσει. Οι φιλοξενούμενοι είναι μια μαχητική ομάδα, έχοντας όμως "φτωχό" έμψυχο υλικό.

Νωρίς το μεσημέρι (3.00 μ.μ.) στη Βέροια ο Πανιώνιος έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην τοπική ομάδα, που δείχνει ότι δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Αμφίρροπο το παιχνίδι (5.15 μ.μ.) Αστέρα - Ατρόμητου στην Τρίπολη. "Άλλη" η ομάδα του Περιστερίου με τον Πίντο στον πάγκο της, αισθητά βελτιωμένοι οι γηπεδούχοι.

Αύριο διεξάγονται οι αγώνες: 3.00 μ.μ. Κέρκυρα - Λεβαδειακός, 5.15 μ.μ. Ξάνθη - ΠΑΟΚ, Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα, 7.30 μ.μ. Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός. Ο φορμαρισμένος ΠΑΟΚ νίκησε την Ξάνθη στο Κύπελλο και ίσως το επαναλάβει αύριο στο ίδιο γήπεδο. "Όλα ανοιχτά" σε Χανιά και Κέρκυρα. Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο στη Λεωφόρο. Οι "πράσινοι" θεαματικά βελτιωμένοι κόντρα στον Αστέρα για το Κύπελλο, που τους ενδιαφέρει περισσότερο, όμως με ανάλογες εμφανίσεις θα επιστρέψουν και οι οπαδοί του στο γήπεδο. Τη Δευτέρα (7.30 μ.μ.) η συνάντηση Ηρακλή - ΑΕΚ στο Καυταντζόγλειο, με φαβορί την "Ένωση".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL