Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.4°C22.8°C
3 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.2°C20.2°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
13.0°C15.4°C
4 BF 87%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.6°C
2 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.7°C
0 BF 77%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Σούπερ Λιγκ: Ασταμάτητοι Πανιώνιος και ΠΑΟΚ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Σούπερ Λιγκ: Ασταμάτητοι Πανιώνιος και ΠΑΟΚ

Πανιώνιος και ΠΑΟΚ δεν... αστειεύονται, μένοντας σταθερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης μετέτρεψε σε "περίπατο" το ντέρμπι με την Ξάνθη (2-0) με γκολ του Κόρμπου (καταπληκτικό) και του Μπεν με πέναλτι, σε φάση όμως στην οποία έκανε λάθος εκτίμηση ο διαιτητής Σιδηρόπουλος, με τους Θρακιώτες να έχουν παράπονα. Η Ξάνθη έπαιξε για περισσότερο από ένα ημίχρονο με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντε Λούκας (δύο κίτρινες), ενώ ο κόσμος του Πανιωνίου επέστρεψε στο γήπεδο και αποθέωσε την ομάδα του Μιλόγεβιτς.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-2 του μαχητικού Αστέρα Τρίπολης σ' ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην Τούμπα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και ισοφάρισαν 2-2 με τον Μανιά (δύο γκολ), αλλά ο Ίβιτς βρήκε λύσεις από τους νεοφερμένους Πρίγιοβιτς και Ενρίκε, που εντυπωσίασαν "με το καλημέρα". Στο 90' ο Γλύκος απέτρεψε το 3-3 και ο ΠΑΟΚ συνέχισε το σερί των επιτυχιών.

Βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στα Γιάννενα (1-1) έχοντας παράπονα από τη διαιτησία, καθώς το γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκε από θέση οφσάιντ. Οι "πράσινοι" κυριάρχησαν στο δεύτερο ημίχρονο χάρη στις αλλαγές του Ουζουνίδη (Μολέδο, Βλαχοδήμος), ο Μπεργκ ισοφάρισε, αλλά το δεύτερο γκολ δεν ήρθε.

Δεύτερη "εξάρα" για την ΑΕΚ μέσα σε τέσσερις μέρες! Ο Μανόλο Χιμένεθ "ξύπνησε" την "Ένωση" σε χρόνο ρεκόρ και οι παίκτες του βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο απίστευτο πάθος. Πέντε γκολ σε ένα ημίχρονο κόντρα στην Βέροια δεν είναι και λίγα (τελικό σκορ 6-0).

Σε κέφια Σεμπά, Φιγκέιρας, Ελιουνούσι και Φορτούνης, εύκολα (3-0) ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός τον Ηρακλή στο Νέο Φάληρο. Δίκαιο το 1-1 μεταξύ Λάρισας και Κέρκυρας, απολύθηκε ο Γιώργος Κορακάκης (αντικαταστάτης του ο Ρικάρντο Σα Πίντο) από τον Ατρόμητο μετά την ήττα (2-0) της ομάδας του Περιστερίου από τον Παναιτωλικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL