Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.6°C18.5°C
1 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.6°C16.7°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C14.6°C
0 BF 87%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Εξαιρετικός φέτος ο Πανιώνιος, σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Μιλόγεβιτς έχει καταφέρει να επικρατήσει σε πέντε εκτός έδρας συναντήσεις (!) και γενικά έχει σημειώσει 25 γκολ (!) έχοντας την τρίτη καλύτερη επίθεση μετά από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Οι "κυανέρυθροι", έχοντας πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, θα μπορούσαν σίγουρα να βρίσκονται πιο κοντά στους ερυθρόλευκους (13 βαθμοί διαφορά) αν η τύχη σε αρκετά παιχνίδια δεν τους γύριζε την πλάτη και αν είχαν 50-50 διαιτησία.

Μετεγγραφικά, στη χειμερινή περίοδο, ο Πανιώνιος ενισχύθηκε και μάλλον θα καλύψει ιδανικά το κενό του Ανσαριφάρντ, που πήγε στον Ολυμπιακό.

Εκεί που απέτυχαν οι "Νεοσμυρνιώτες" ήταν στον θεσμό του Κυπέλλου, όπου αποκλείστηκαν στους ομίλους, χάνοντας από τον Κισσαμικό!

Όλοι στον σύλλογο πίστευαν στη διάκριση στη δεύτερη διοργάνωση του ποδοσφαίρου μας αλλά τα πράγματα -για πολλούς λόγους- ήρθαν διαφορετικά. Αύριο, στη Νέα Σμύρνη, γίνεται το σημαντικότερο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, όπου ο Πανιώνιος υποδέχεται την ισόβαθμό του Ξάνθη (5.15 μ.μ.) στη 2η θέση της βαθμολογίας! Η ομάδα της Θράκης έχει επίσης πέντε εκτός έδρας νίκες (!) και σκοράρει με ευκολία. Ο Λουτσέσκου έχει στη διάθεσή του καλό ρόστερ, διαθέτει πάθος και δύναμη. Ανοιχτό το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν πιο θεαματική ομάδα, αλλά και τη βοήθεια της έδρας.

Η ΑΕΚ με τον Χιμένεθ στον πάγκο της δείχνει αγωνιστική βελτίωση. Σάρωσε μεσοβδόμαδα τον Λεβαδειακό (!), μεγάλο φαβορί, και σήμερα το μεσημέρι, στο Ολυμπιακό Στάδιο, παίζει κόντρα στην ασταθή Βέροια (3 μ.μ.).

Στην "Ένωση" υπήρχε ανακατωσούρα ως προς τις θέσεις των παικτών, αλλά και στην τακτική. Ο Ισπανός τεχνικός με την εμπειρία του διέκρινε γρήγορα πώς πρέπει να αγωνίζεται η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο και σε ποια θέση αποδίδουν οι παίχτες του το καλύτερο.

Ο ΠΑΟΚ τρέχει πλέον ασταμάτητα σε Κύπελλο και πρωτάθλημα και σίγουρα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την εποχή!

Εύκολα ή δύσκολα, αναμένεται να επικρατήσει του Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα στην Τούμπα (5.15 μ.μ.). Στον Ολυμπιακό ο Μπέντο κάνει τα δικά του, όμως τα θετικά αποτελέσματα συνεχίζονται. Το βράδυ στο Φάληρο (7.30 μ.μ.) ο ουραγός Ηρακλής έχει πολύ δύσκολη αποστολή. Αύριο στη Λιβαδειά η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Πλατανιά (7.30 μ.μ). Οι γηπεδούχοι δείχνουν αδύναμοι, αντίθετα εξαιρετική η ομάδα του Παράσχου που διακρίνεται και στο Κύπελλο. (Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από τη Nova).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL