Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.2°C18.5°C
3 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.8°C15.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.4°C16.6°C
4 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.9°C17.7°C
3 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
2 BF 67%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ / Σούπερ λιγκ: Η Ξάνθη της... κορυφής κόντρα στην ΑΕΚ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ / Σούπερ λιγκ: Η Ξάνθη της... κορυφής κόντρα στην ΑΕΚ

Αξιόλογη ομάδα φέτος η Ξάνθη όπου δουλεύει για τρίτη σεζόν ο Ρουμάνος Ραζβάν Λουτσέσκου. Με τον ίδιο βασικό κορμό και μοναδικές προσθήκες τον Ντε Λούκας στη μεσαία γραμμή και τον Γιουνές στην επίθεση, η ομάδα της Θράκης βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με την εξαιρετική - τηρουμένων των αναλογιών - ομάδα του Πανιωνίου.

Η Ξάνθη σήμερα το βράδυ (7.30 μ.μ.) υποδέχεται στα Πηγάδια την ΑΕΚ του Χιμένεθ σ' ένα σημαντικό παιχνίδι και τις δύο ομάδες. Ενισχύεται η ΑΕΚ με τον Αργεντινό Αραούχο, που είναι καλός ποδοσφαιριστής, όμως βοηθάει και η αλλαγή της τακτικής.

Δύσκολη αποστολή έχει κι ο Πανιώνιος το απόγευμα (5.15 μ.μ.) στην Τρίπολη. Ο Αστέρας δείχνει σημάδια βελτίωσης και περισσότερο στην έδρα του. Οι "Νεοσμυρνιώτες" έχουν βασικό στόχο να μην χάσουν, αλλά έχουν τις δυνατότητες για κάτι παραπάνω. Σπουδαία μεσοβδόμαδα η νίκη του "ουραγού" Ηρακλή στη Βέροια. Το μεσημέρι (3.00 μ.μ.) ο "γηραιός" υποδέχεται την Λάρισα και εφόσον επικρατήσει, αλλάζουν πολλά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Αύριο, στο "κυρίως πιάτο" της 18ης αγωνιστικής, θα διεξαχθούν οι αγώνες: 3.00 μ.μ. Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός, 5.15 μ.μ. Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ, Πλατανιάς - Κέρκυρα, 7.30 μ.μ. Βέροια - Ολυμπιακός.

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός, εύκολα ή δύσκολα, περνάει το εμπόδιο του Λεβαδειακού. Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης έχουν ως βασική προτεραιότητα την επιστροφή της ποδοσφαιρικής λογικής στην ομάδα, για να σταθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα πόδια της. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον... αέρα του Παναιτωλικού (από τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου) κι έχει το προβάδισμα στο Αγρίνιο. Αμφίρροπα τα παιχνίδια σε Περιστέρι και Πλατανιά. Πολλά τα αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα της Βέροιας, πολύ ανώτερος ο Ολυμπιακός δεν χάνει τους τρεις βαθμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL