Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
17.5°C21.8°C
2 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.1°C
2 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.4°C
4 BF 62%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.2°C
5 BF 47%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.0°C19.9°C
2 BF 40%
Το δίδυμο των επιτυχιών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το δίδυμο των επιτυχιών

Ολυμπιακός και Πανιώνιος συνέχισαν με νίκες την πορεία τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν στο ντέρμπι κορυφής την Ξάνθη με 2-0 και η ομάδα της Νέας Σμύρνης με το ίδιο σκορ τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Μπέντο παρουσίασε δύο διαφορετκά πρόσωπα στο Νέο Φάληρο. Μετριότατο στο πρώτο μέρος, πολύ καλύτερο στην επανάληψη. Εξαιρετικός ο Σεμπά στην κίνηση με την μπάλα, "κουρασμένος" ο Ιντέγιε, ντεφορμέ ο Καρντόσο. Ακατανόητος ο αποκλεισμός του Ανσαριφάρντ από την 18άδα. Η Ξάνθη τίμησε τη βαθμολογική της θέση, διεκδικώντας ακόμη και τη νίκη.

Ο Πανιώνιος ανέβηκε και πάλι στη 2η θέση (11 βαθμούς από τον Ολυμπιακό), επικρατώντας εύκολα του "χλωμού" Παναιτωλικού. Αισιοδοξία στη Νέα Σμύρνη για κάτι εξαιρετικό φέτος από την ομάδα του Μιλόγεβιτς.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει στην Κέρκυρα και να περάσει αυτός δεύτερος. Με "παγίδες" ο αγωνιστικός χώρος (Χουλτ και Λέτο τραυματίστηκαν με θλάσεις), κακό ποιοτικά το ματς. Οι γηπεδούχοι πήραν εύκολα την ισοπαλία (1-1), που απ' την αρχή επεδίωξαν.

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ (2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ), με τον Μανόλο Χιμένεθ να κάνει τα στοιχειώδη: σύστημα 4-2-3-1, με τον Μάνταλο επιθετικό χαφ και τον Πέκχαρτ στην κορυφή της επίθεσης. Ο Αστέρας δεν... υπήρχε από τη μέση και μπροστά.

Κινδυνεύει άμεσα ο Λεβαδειακός, που δεν νίκησε ούτε τον Ατρόμητο (1-1) στην Βοιωτία. Πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας ο Πλατανιάς στη Λάρισα (0-0) και η Βέροια από τον Ηρακλή (1-1) στο Καυταντζόγλειο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL