Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Σούπερ Λιγκ: "Μάχη" κορυφής στο Νέο Φάληρο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Σούπερ Λιγκ: "Μάχη" κορυφής στο Νέο Φάληρο

Η Ξάνθη, που βρίσκεται μόνη πλέον στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ, είναι η μεγάλη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Ο Λουτσέσκου έχει καταφέρει να φτιάξει μια δυνατή ομάδα, που σκοράρει εύκολα και έχει σημειώσει πέντε εκτός έδρας νίκες!

Η ακριτική ομάδα αγωνίζεται σήμερα (7.30 μ.μ.) κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν 8 βαθμοί, στο μεγάλο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής. Στην Ξάνθη είχαν επικρατήσει οι πρωταθλητές, όμως οι Θρακιώτες φαίνονται πιο ικανοί μακριά από την έδρα τους! Επίσης οι "ερυθρόλευκοι" αυτήν την εποχή χάνουν εύκολα βαθμούς, δείχνοντας ότι έχουν χάσει τον ρυθμό τους.

Ηρακλής και Βέροια, στην... ουρά του βαθμολογικού πίνακα, θα τεθούν αντιμέτωποι το μεσημέρι (3.00 μ.μ.) στο Καυταντζόγλειο. Ο "γηραιός" σε δυσκολότερη θέση, αν χάσει... χάνεται! Το απόγευμα (5.15 μ.μ.) στη Νέα Σμύρνη το ματς Πανιωνίου - Παναιτωλικού. Οι "κυανόλευκοι", μετά την ήττα στα Γιάννενα, θέλουν μόνο τη νίκη σήμερα. Οι "Αγρινιώτες", με τον Μάκη Χάβο πλέον στον πάγκο τους, προσπαθούν να συνέλθουν.

Αλλαγή προπονητή και στην ΑΕΚ, που στο αυριανό πρόγραμμα υποδέχεται (3.00 μ.μ.) τον βελτιωμένο Αστέρα Τρίπολης. Ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβε μετά από έξι χρόνια και πάλι την "Ένωση", με στόχο να μην χαθεί φέτος η χρονιά! Χαρακτηριστικό γνώρισμα του Ισπανού τεχνικού η εκρηκτικότητά του, που είναι και... κακό και κακό!

Αύριο Κυριακή διεξάγονται και οι αγώνες: 5.15 μ.μ. Λάρισα - Πλατανιάς, Λεβαδειακός - Ατρόμητος, 7.30 μ.μ. Κέρκυρα - Παναθηναϊκός. Παιχνίδια αμφίρροπα, όπου όλα είναι πιθανά. Τη Δευτέρα (7.30 μ.μ.) ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στα Γιάννενα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL