Live τώρα    
11°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
9.6°C12.3°C
3 BF 81%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.9°C12.6°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.3°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C15.4°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.8°C
2 BF 82%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Βλέπαμε στα μέσα της εβδομάδας στους αγωνιστικούς χώρους στα Γιάννινα, στο Αγρίνιο και στην Τρίπολη σε απερίγραπτη κατάσταση από τα χιόνια και τις βροχές που είχαν προηγηθεί, κάτι που ήταν φανερά επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν. Ήταν τόσο μεγάλη η δυσκολία να παίξουν ποδόσφαιρο, αφού απέφευγαν να κάνουν και τα στοιχειώδη! Να δώσουν δηλαδή την μπάλα σε συμπαίκτη τους!

Η ερώτησή μας, λοιπόν, είναι τι άλλο πρέπει να γίνει για να αναβληθεί ένα παιχνίδι; Κάθε διαιτητής μάλλον κάνει ό,τι θέλει γιατί το... μεροκάματο σίγουρα είναι μεγάλο. Όμως και στα τρία συγκεκριμένα ματς, κανονικό ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε και δίκαια οι ομάδες που έχασαν διαμαρτύρονται στους αρμόδιους της Λίγκας.

Στους συγκεκριμένους άθλιους αγωνιστικούς χώρους τα λάθη ήταν ασταμάτητα και ο πιο τυχερός ήταν ο ευνοημένος της ιστορίας.

Στην ΑΕΚ, ο Μοράις είχε καταλάβει ότι φεύγει και στο Αγρίνιο αποφάσισε να δώσει ευκαιρίες σε όσους δεν είχε χρησιμοποιήσει πολύ, ώστε να μην έχει κανένας ποδοσφαιριστής παράπονο από τη συμπεριφορά του! Έτσι, στη λίμνη του Αγρινίου είδαμε μια ΑΕΚ με τεράστια προβλήματα συνοχής ειδικά στην άμυνα. Η "Ένωση" είναι πλέον δεδομένο ότι δεν μπορεί να δημιουργήσει στη διάρκεια του αγώνα! Η διοίκηση της ομάδας, για να σώσει τη χρονιά, εναποθέτει πλέον τις ελπίδες της στον Μανόλο Χιμένεθ! Στον Ισπανό προπονητή που έχει σχετική γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, αφού θήτευσε στην ΑΕΚ πριν από πέντε χρόνια και έχει ως βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα την εκρηκτικότητα.

Αντίπαλος της "Ένωσης" σήμερα το μεσημέρι στο Ολυμπιακό Στάδιο (3 μ.μ.) ο Αστέρας Τρίπολης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Μια ομάδα τον τελευταίο καιρό πολύ βελτιωμένη, κάτι που έδειξε και πριν από λίγες ημέρες κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Δύο αγώνες το απόγευμα. Λάρισα - Πλατανιάς στη Θεσσαλία (5.15 μ.μ.) και Λεβαδειακός - Ατρόμητος στη Βοιωτία (5.15 μ.μ.). Παιχνίδια αμφίρροπα, που δύσκολα θα ξεφύγουν από την ισοπαλία.

"Έλαμψε" η Κέρκυρα στο Περιστέρι, έχοντας δείξει σε δύσκολους αγώνες τις αρετές της! Δύσκολο το βράδυ για τον Παναθηναϊκό στο Νησί των Φαιάκων (7.30 μ.μ.), αφού έχει απουσίες, αλλά και αδυναμίες.

Στα Γιάννινα παίζει αύριο ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα (7.30 μ.μ.), που βρίσκεται δίκαια ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. (Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από τη Nova).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL