Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός απόψε στην Πόλη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός απόψε στην Πόλη

Στην Κωνσταντινούπολη δοκιμάζεται σήμερα (7.30 μ.μ., ΕΡΤ2) ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μια ομάδα άμεση ανταγωνίστρια των "πράσινων" στη συνέχεια της Ευρωλίγκα (10-7 το σκορ και των δύο "μονομάχων"). Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το "διπλό" στο ΣΕΦ, οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ θέλουν να επαναλάβουν το προ διμήνου κατόρθωμά τους, όταν νίκησαν με 11 πόντους διαφορά την τουρκική ομάδα στο ΟΑΚΑ και να αποκτήσουν βαθμολογικό αβαντάζ, ακόμη και σε περίπτωση ισοβαθμίας στην τελική κατάταξη.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως η τουρκική ομάδα είναι μία από τις καλύτερες στη διοργάνωση, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

"Θα πρέπει να βρούμε όλα όσα χρειαζόμαστε για ένα μεγάλο παιχνίδι όπως το αυριανό. Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να ξέρουμε ότι η Φενέρ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με έναν από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία. Θα είναι μια πολύ δύσκολη πρόκληση για εμάς. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για ένα καλό παιχνίδι και θα δούμε τι θα συμβεί. Προσπαθούμε να 'χτίσουμε' κάτι. Μπορούμε να βελτιωθούμε, να παίξουμε καλύτερα. Σταδιακά παίζουμε καλύτερα, αλλά το σίγουρο είναι ότι, αν θες να κερδίσεις κάτι, θα πρέπει να βελτιωθείς".

Τα άλλα σημερινά ματς: 7.00 μ.μ. ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπάμπεργκ, 9.05 μ.μ. Μακάμπι - Ερυθρός Αστέρας, 9.15 μ.μ. Αρμάνι Μιλάνο - Γαλατασαράι, 10.00 μ.μ. Μπαρτσελόνα - Αναντολού Εφές.

* "Παρελθόν" από την Μπαρτσελόνα αποτελεί ο Τζόι Ντόρσεϊ. Η ανακοίνωση των "μπλαουγκράνα" κάνει λόγο για "πειθαρχικούς λόγους". Αντικαταστάτης του θα είναι ο Βίτορ Φαβεράνι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL