Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ / Σούπερ Λιγκ: Στη Λεωφόρο των... απαντήσεων!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ / Σούπερ Λιγκ: Στη Λεωφόρο των... απαντήσεων!

Το μεγάλο παιχνίδι Παναθηναϊκού - ΑΕΚ, αύριο το βράδυ (7.30 μ.μ.) στη Λεωφόρο, επισκιάζει κάθε άλλη αγωνιστική κίνηση του διήμερου της Σούπερ Λιγκ.

Οι "πράσινοι", με τον Ουζουνίδη στον πάγκο τους, έχουν τουλάχιστον πλάνο, χωρίς όμως να έχουν βελτιώσει σημαντικά την απόδοσή τους. Η ήττα από τον Πλατανιά έφερε πίσω την κατάσταση στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και μόνο μια νίκη επί της "Ένωσης" ίσως ξαναφέρει τον πικραμένο κόσμο του "τριφυλλιού" στο γήπεδο.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ βρίσκεται σε κρίση, καθώς σε 12 παιχνίδια με τον Μοράις στον πάγκο της έχει μόλις 3 νίκες! Σε περίπτωση νέας "γκέλας", θα τεθεί σίγουρα θέμα τεχνικής ηγεσίας. Στην "Ένωση" προσανατολίζονται σε Έλληνα προπονητή, αφού ο χρόνος για κάποια σημαντική βελτίωση στην εικόνα της ομάδας είναι ελάχιστος.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός απέκτησε και τον Ανσαριφάρντ από τον Πανιώνιο, ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερο την επίθεσή του. Σήμερα (7.30 μ.μ.) αγωνίζεται στα Περιβόλια κόντρα στον δυνατό Πλατανιά του Γιώργου Παράσχου, έχοντας σίγουρα το προβάδισμα. Το μεσημέρι (3.00 μ.μ.) ο "ουραγός" Ηρακλής υποδέχεται την Κέρκυρα σ' ένα αμφίρροπο παιχνίδι, ενώ το απόγευμα (5.15 μ.μ.) η Βέροια αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό.

Αύριο θα διεξαχθούν και οι συναντήσεις: 3.00 μ.μ. Λάρισα - ΠΑΟΚ, 5.15 μ.μ. Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός και Ατρόμητος - Πανιώνιος. Όλα... ανοιχτά στη Θεσσαλία ανάμεσα σε δύο ομάδες με πολλά... σκαμπανεβάσματα! Φαβορί η Ξάνθη στα Πηγάδια, όπως και ο βελτιωμένος Αστέρας στην Τρίπολη. Ο Πανιώνιος είναι η θεαματικότερη ομάδα της φετινής Σούπερ Λιγκ, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Πιο "συμπαγής" ως ομάδα ο Ατρόμητος, αμφίρροπο το παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL