Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.6°C18.7°C
1 BF 65%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.3°C16.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
13.7°C16.6°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.4°C16.8°C
2 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.9°C14.5°C
2 BF 71%
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ / Γιώργος Βασιλειάδης: "Παράγοντας με ήθος ο Γιάννης Σταματόπουλος"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ / Γιώργος Βασιλειάδης: "Παράγοντας με ήθος ο Γιάννης Σταματόπουλος"

O υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Σταματόπουλου: "Ο Γιάννης Σταματόπουλος υπήρξε παράδειγμα παράγοντα, που υπηρέτησε τον αθλητισμό με αφοσίωση και ήθος. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και τη μεγάλη οικογένεια του ελληνικού κλασικού αθλητισμού".

O πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και τα μέλη της ολομέλειας της ΕΟΕ "με ανείπωτη θλίψη" για την απώλεια του Γιάννη Σταματόπουλου, που εκπροσωπούσε τον ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ, επισήμαναν: "Ο αγαπητός σε όλους Γιάννης Σταματόπουλος με αξιοπρέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα εκπλήρωνε στο ακέραιο τα καθήκοντά του και η συνεισφορά του στο έργο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ήταν ανεκτίμητη".

Στη δική του ανακοίνωση ο ΣΕΓΑΣ αναφέρει: "Ο Γιάννης Σταματόπουλος αφιέρωσε τη ζωή του στον ελληνικό στίβο, πάντα κοντά στις αθλήτριες και τους αθλητές είχε την ευθύνη των εθνικών μας ομάδων και με την καλοσύνη του, την ευγένεια και τις σωστές αποφάσεις του είχε καθοριστική συμβολή στις μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού στίβου, όλα τα προηγούμενα χρόνια. Η οικογένεια του στίβου αποχαιρετά σήμερα έναν καλό φίλο, έναν ακούραστο εργάτη, αλλά πάνω από όλα έναν καλό άνθρωπο".

Δεκάδες άλλοι αθλητικοί φορείς εξέφρασαν τη λύπη τους για την απώλεια του Γιάννη Σταματόπουλου στέλνοντας συλλυπητήρια τηλεγραφήματα στον ΣΕΓΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL