Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κύμη: Κατέρρευσε η σκεπή του κλειστού γυμναστηρίου!

Ο χιονιάς κατέστρεψε το "σπίτι" της ομάδας

Ο χιονιάς έπληξε ιδιαίτερα την κεντρική Εύβοια, με καταστροφικές συνέπειες για το κλειστό γυμναστήριο της Κύμης καθώς η οροφή του δεν άντεξε το βάρος του χιονιού κατέρρευσε το βράδυ της Δευτέρας, κάνοντάς το να μοιάζει, πλέον, με... ανοιχτό, ενώ υπήρξαν και πολλές άλλες υλικές ζημιές!

Τη δυσάρεστη αυτή είδηση δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και ο κόουτς της Κύμης, Βασίλης Μπρατσιάκος, που έγραψε: "Μεγάλη στεναχώρια και θλίψη στην ψυχή όλων εκείνων που δώσαμε όλο μας το 'είναι' τα τελευταία χρόνια μέσα σε αυτό το κλειστό σπίτι μας για το μεγαλείο του κυμιώτικου μπάσκετ και γενικότερα του ευβοϊκού αθλητισμού!".

Από χθες το πρωί η Τοπική Αυτοδιοίκηση βρίσκεται επί ποδός, ώστε να επιδιορθωθεί η τεράστια ζημιά το συντομότερο δυνατό. Άλλωστε, στόχος ήταν και είναι, η ομάδα της Κύμης, η οποία χρησιμοποιεί το κλειστό της Χαλκίδας για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στην Μπάσκετ Λιγκ, να μπορεί να παίζει στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης από τη νέα σεζόν και γι' αυτό είχε ξεκινήσει η διαδικασία αναμόρφωσης.

Δείτε όλα τα σχόλια